19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η επιστροφή της Madonna: Το νέο single “Give me all your luvin” και η “ανάρμοστη” συμπεριφορά της στη… Nicki Minaj

    Αν σας έλειψε, θα χαρείτε να διαβάσετε ότι έφτασε η ώρα της απόλυτης “επιστροφής” για τη “βασίλισσα της ποπ”.


    Το νέο της single “Give me all your luvin”στο οποίο συμμετέχουν η Nicki Minaj και η rapper M.I.A.- μας είχε απασχολήσει από το Νοέμβριο, όταν μία έκδοσή του είχε διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, προκαλώντας πανικό! Τότε, μέσα σε μερικές ώρες, ήταν μέσα στα 10 δημοφιλέστερα worldwide trending topics του Twitter, ενώ η υπόθεση έφτασε μέχρι τη… σύλληψη μίας κοπέλας στην Ισπανία η οποία κατηγορήθηκε για διαρροή του demo.

    Το κομμάτι αναμένεται, πάντως, να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του αύριο 3 Φεβρουαρίου, προς το παρόν όμως οι Αμερικάνοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα “flash preview” του video-clip του, στα πλαίσια διαφημιστικού spot κατά τη διάρκεια του American Idol.

    Η Madonna όμως, έγινε, για ακόμη μία φορά, αντικείμενο συζήτησης, όταν σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης αποκάλυψε ότι έχει φιλήσει στο στόμα (και) τη Nicki Minaj.

    “Ήταν τα γενέθλιά της και, στην πραγματικότητα, το τέλος μίας από αυτές τις “long days” όπου γυρίζαμε το video-clip. Κάναμε όλοι πρόποση για τις ευχές…. Μετά από μερικές γουλιές σαμπάνιας, τη φίλησα, ναι”. Ο παρουσιαστής έσπευσε να της σημειώσει ότι υπάρχουν “πολλά άτομα στο ακροατήριο που του ψιθύρισαν ότι είναι τα γενέθλιά τους επίσης”. Και κάπως έτσι η “Maddy” στα 53 της παραμένει το “talk of the town” της εποχής…

    Δείτε ένα preview του video-clip του νέου single της Madonna, featuring Nicki MinajM.I.A.

    Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Madonna στον Anderson Cooper

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles