21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η φωνητική βοηθός Siri φτάνει στους υπολογιστές Mac!

    Μπορεί τα μάτια όλων στο WWDC 2016 να ήταν στραμμένα στην παρουσίαση του νέου iOS 10, αλλά και στη μετονομασία του OS Χ σε macOS, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε μία (αναμενόμενη) ανακοίνωση. Η άφιξη της φωνητικής βοηθού Siri στους υπολογιστές Mac!

    siri mac

    Για πρώτη φορά, η βοηθός της Apple φτάνει σε περιβάλλον… desktop στο νέο λειτουργικό macOS Sierra, το οποίο θα διαθέτει ενσωματωμένο module που επιτρέπει τις φωνητικές αναζητήσεις και όλες τις υπόλοιπες hands-free εντολές της Siri.

    apple-wwdc-201606

    Η νέα version της Siri βρίσκεται στο dock δίπλα στην επιλογή finder και θα σας λύσει τα χέρια, καθώς μπορεί να αναζητήσει αρχεία στον υπολογιστή σας, να παίξει τοπικά λίστες αναπαραγωγής αλλά και να πραγματοποιήσει όλα τα web based tasks της Siri που γνωρίσατε και από τη χρήση της στο iPhone.

    Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν μάλιστα να καρφιτσωθούν στο notification center ή ακόμη και να τα κάνετε drag & drop σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείτε. Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε κάτι για χρήση της στα ελληνικά, αλλά μπορούμε… συνεχίσουμε να ελπίζουμε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles