15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H γάτα σου θέλει το… Sony ακουστικό της

    sony-cat-headphones

    Καλό μήνα, σας είπαμε; Σας είπαμε και πολλές φορές σήμερα. Τώρα ήρθε η ώρα να σας το πει και η Sony, με το φετινό της april fools joke.

    Μας αρέσει πολύ η ιδέα της να κυκλοφορήσει, έστω και για μία μέρα, προϊόντα για τα κατοικίδιά σας. Ιδανικά για γάτες, σκύλους και hamsters, τα νέα προϊόντα της σειράς “Animalia” της Sony, περιλαμβάνουν τα ακουστικά M3-OW KittyCans, αλλά και δύο ακόμη προϊόντα μια 4K TV και ένα ζευγάρι ηχεία In-Cage.

    Τα ακουστικά είναι ιδανικά για γάτες, με την τεχνολογία ActiveLight να τα κάνει να φαίνονται ότι λειτουργούν, ακόμη κι όταν αυτό δεν ισχύει, ώστε οι γάτες να μπορούν να υποκρίνονται ότι ακούν μουσική, όταν δεν έχουν καμία όρεξη να ανταποκριθούν στα καλέσματα των ιδιοκτητών τους.

    H 4Κ TV, με τον κωδικό K9, είναι καλιμπραρισμένη, από την άλλη, ειδικά για σκύλους, δίνοντας έμφαση στους μπλε και κίτρινους χρωματικούς τόνους και μειώνοντας τον πράσινο και τον κόκκινο. Και το καλύτερο απ’ όλα, διαθέτει ένα “ειδικό για πατούσες σκύλων” τηλεχειριστήριο δύο πλήκτρων, με κουμπιά “play” και “Skype”, ώστε οι σκύλοι να μπορούν να μιλούν ανά πάσα στιγμή με τους ιδιοκτήτες τους. Τέλος, το παρόν δίνει και ένα ζευγάρι ηχεία ειδικά για hamsters.

    Δείτε το video με τη νέα σειρά προϊόντων “Animalia” της Sony και διαβάστε περισσότερα στο blog της εταιρείας.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles