14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η γκάφα της χρονιάς: Το site που πούλαγε το νέο iPad έναντι… 60 ευρώ!

    Ένα λάθος ενός IT ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανικό, όταν η σελίδα των καταστημάτων “Tesco Direct” στην Αγγλία ανέβασε προς πώληση το νέο iPad της Apple, έναντι 49,99 λιρών (δηλαδή 60 περίπου ευρώ!)


    Η συσκευή που θα ξεκινήσει να διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες, μεταξύ των οποίων και το Ηνωμένο Βασίλειο, μεθαύριο Παρασκευή 16 Μαρτίου, κοστίζει φυσικά αρκετά περισσότερα χρήματα, με το μοντέλο που αναφερόταν στη σχετική σελίδα να είναι η πλέον ακριβή έκδοση της ταμπλέτας (64GB -4G) και στην πραγματικότητα να κοστίζει περί τα… 800 ευρώ.

    Η “προσφορά” προκάλεσε πανικό σε Facebook και Twitter όπως ήταν λογικό, όμως φυσικά ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή. Η εταιρεία, μόλις αντιλήφθηκε το λάθος της, απέσυρε την τιμή, αναφέροντας ότι πρόκειται για λάθος. Ο εκπρόσωπος των Tesco Direct σημείωσε, πάντως, ότι δε θα κρατηθούν χρήματα από όσους πρόλαβαν να κάνουν την παραγγελία.

    Όσο για όσους είχαν προλάβει να πραγματοποιήσουν την παραγγελία, μάλλον θα μείνουν με τη χαρά… Στους όρους αγορών της Tesco Direct, αναφέρεται πως αν, από λάθος, υπάρχει χαμηλή τιμή για ένα προϊόν στο site, η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να το παρέχει στον πελάτη σε αυτή την τιμή, αντίθετα τον ενημερώνει πριν την αποστολή για τη σωστή τιμή και, αν αυτός το επιθυμεί, μπορεί να το παραγγείλει ή να ακυρώσει την παραγγελία.

    Πηγή: BBC, Mirror

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles