15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η γκάφα του NYPD και η κατακραυγή στο Twitter

    Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις αστυνομίας και λαού δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές και αν νομίζεις πως αυτό είναι αυστηρά ελληνικό φαινόμενο, ήρθε η ώρα να αναπροσαρμόσεις τις ιδέες σου. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την αστυνομία της Νέας Υόρκης και το περίφημο NYPD (New York Police Department) το οποίο έχει δεχθεί τα πυρά του κοινού σε πάμπολλες περιπτώσεις, κατηγορούμενο για υπερβάλλοντα ζήλο των ένστολών του.

    nypd-via

    Κάπως έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι που χειρίζονται τον λογαριασμό του NYPD στο Twitter, έκαναν μια προσπάθεια να βελτιώσουν λίγο την εικόνα του τμήματος: εμπνεύστηκαν το hashtag #myNYPD και ζήτησαν από τους χρήστες του Twitter να ανεβάσουν με αυτό φωτογραφίες τους με μέλη του NYPD, «δελεάζοντας» μάλιστα τους συμμετέχοντες με πιθανές αναδημοσιεύσεις φωτογραφιών στο Facebook.

    Κάπου εδώ όμως τελειώνουν τα καλά νέα αφού η απόκριση των χρηστών του δικτύου δεν ήταν η αναμενόμενη. Το τελείως αντίθετο μάλλον αφού αντί για χαρούμενες φωτογραφίες με χαμογελαστούς αστυνομικούς, είδαν να ανεβαίνουν σκηνές βίας, με ένστολους να χτυπούν ανθρώπους και ζώα, να απειλούν πολίτες με όπλα και γενικώς να δρουν με τρόπο άκρως υποτιμητικό για το Σώμα.

    Μερικά από τα καλύτερα tweets μπορείς να δεις ευθύς αμέσως αν και το υλικό αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου. Φτάνει να σου πω ότι τη σελίδα στην οποία σε παρέπεμψα πιο πάνω την έχω ανοιχτή περίπου μιάμιση ώρα. Ε, τα καινούρια tweets έχουν ξεπεράσει τα 1.500…

     

     

     

     

     

     

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles