18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η γκαντεμιά των Άγγλων πριν το Euro 2012!

    Δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιος τους μάτιασε! Μιλάμε βέβαια για τους Άγγλους και την παρουσία τους στο Euro του φετινού καλοκαιριού. Από εκεί που τα «Λιοντάρια» στις αρχές του χρόνου θεωρούνταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, μια σειρά από ατυχίες τους μετέτρεψε σε… φτωχούς συγγενείς που θα πρέπει να ιδρώσουν απλά και μόνο για να φτάσουν ως τη φάση των προημιτελικών ή πολύ περισσότερο των ημιτελικών!

    Σκάνδαλα, τιμωρίες, τραυματισμοί, συνθέτουν ένα παζλ γκαντεμιάς σε βαθμό τέτοιο που ένας… παπάς κι ένα ευχέλαιο δεν θα έκαναν κακό στην Εθνική Αγγλίας! Ε, μα όχι, δείτε κι εσείς για να μη μας λέτε υπερβολικούς!

    • Παραίτηση Capello
      Στις 8 Φεβρουαρίου, ο Fabio Capello, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους τεχνικούς που έκατσαν τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, παραιτήθηκε έπειτα από την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον John Terry, έπειτα από το κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς του τελευταίου ενάντια στον Anton Ferdinand σε αγώνα της Chelsea κόντρα στην QPR. Διάδοχος του Capello χρίστηκε ο Roy Hodgson.
    • Τιμωρία Rooney
      H κόκκινη κάρτα που βλακωδώς δέχθηκε ο Wayne Rooney στο φιλικό της Αγγλίας κόντρα στο Μαυροβούνιο τον Οκτώβριο του 2011 (2-2 το τελικό σκορ) του στοίχισε ακριβά. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγώνων από τα πρώτα ισάριθμα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας. Λεπτομέρεια: επρόκειτο για τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων του Euro 2012! Η τιμωρία του Rooney έπεσε στους δύο αγώνες έπειτα από έφεση, κάτι που σημαίνει πως ο φορ της Manchester United θα ενισχύσει τη χώρα του στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στους συνδιοργανωτές Ουκρανούς.
    • Τραυματισμοί τελευταίας στιγμής
      Από πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει κανείς; Από την απώλεια του John Ruddy που έφερε στην Εθνική τον 19χρονο Jack Butland της Cheltenham; Από τους Gareth Barry και Frank Lampard που αναρρώνουν αφήνοντας τη μεσαία γραμμή των «Λιονταριών» γυμνή; Ή μήπως από τον πιο πρόσφατο τραυματισμό απ’ όλους, αυτόν του Tim Cahill που βρισκόταν και σε δαιμονιώδη φόρμα; Τρεις παίκτες-κλειδιά εκτός ομάδας και ένας προπονητής σε απόγνωση!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles