21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Google δεν θα απαιτεί πλέον από τους κατασκευαστές την εγκατάσταση του Hangouts

    Μόλις πριν από λίγο καιρό, η Google παρουσίασε επίσημα το Google Duo αλλά και το Google Allo, τις πιο πρόσφατες προτάσεις της στο χώρο των εφαρμογών αποστολής άμεσων μηνυμάτων. Πολλοί είχαν αναρωτηθεί, ποιο θα είναι το μέλλον του Hangouts, αλλά η ίδια η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι η ανάπτυξή του θα συνεχιστεί και ότι θα παραμείνει χωριστό apps. Κάτι τέτοιο όμως, λέγεται ότι θα αλλάξει το επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με ένα email που στάλθηκε στους Google Mobile Services συνεργάτες της, δεν θα απαιτείται από αυτούς να εγκαθιστούν στα smartphones το Hangouts.

    google

    Αρχής γενομένης από την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, στη σουίτα εφαρμογών GMS θα αντικατασταθεί το Hangouts με το Google Duo. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποια αναφορά στο Allo, αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να προστεθεί και αυτό στη λίστα. Αυτή τη στιγμή, η συγκεκριμένη σουίτα περιλαμβάνει 11 συνολικά apps, μεταξύ αυτών οι εφαρμογές Chrome, YouTube, Gmail, Google Maps και φυσικά το Play Store.

    Θα πρέπει να γίνει μια σημαντική υπενθύμιση σε αυτό το σημείο. Η Google δεν απαιτεί από τους κατασκευαστές να προβούν σε κάτι τέτοιο, υπό την έννοια ότι αυτοί θα μπορούν να εγκαταστήσουν το Hangouts αν το θελήσουν, αλλά πολύ δύσκολα να συμβεί κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι, να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία και να προωθήσουν τη δική τους εφαρμογή. Είναι γεγονός ότι με τις αλλαγές αυτές, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στο Google Duo, να αποκτήσει μια ακόμη μεγαλύτερη βάση χρηστών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles