21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Google εγκαταλείπει το project του Χ Phone;

    Ακούμε καιρό φήμες για μία επερχόμενη συνεργασία της Google με τη Motorola στο λεγόμενο “X Phone”, μία συσκευή πάνω στην οποία οι δύο εταιρείες φέρονται να πειραματίζονται για αρκετό διάστημα, θέλοντας να δημιουργήσουν μία καινοτόμα πρόταση.

    x-phone-1-t

    Τώρα όμως, ενδεχομένως, τα δεδομένα να αλλάζουν, με την Google να θέλει να εγκαταλείψει το σχέδιο κυκλοφορίας του, όπως αναφέρουν νεότερες φήμες, καθώς δεν έχει καταφέρει να φτάσει το project στα επίπεδα καινοτομίας που επιθυμούσε.

    Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από τον Κινέζο αναλυτή Sun Changxu, που βέβαια σημειώνει ότι το project δεν έχει ακυρωθεί, απλά το συνεχίζει μόνη της η Motorola.

    Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να σημαίνει ότι το νέο “X Phone” δε θα είναι βέβαια το επόμενο Google Phone, ούτε θα ενσωματώνει ενδεχομένως stock Android, ενώ πιθανότατα δε θα το δούμε και στο επερχόμενο Google I/O.

    Περιμένουμε όμως να δούμε πώς θα το εξελίξει η Motorola, καθώς είναι σίγουρα η συσκευή πάνω στην οποία έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον της η αμερικανική εταιρεία. Στο επόμενο διάστημα σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles