Οι αναφορές που έρχονται από το Mobile World Congress της Βαρκελώνης και μεταφέρει το site Techcrunch, σημειώνουν ότι, σύμφωνα με τον Senior Vice President της Google στο κομμάτι του hardware, Rick Osterloh, η δεύτερη version του Pixel laptop θα είναι η τελευταία για την εταιρεία.
Η Google περιορίζει το Pixel brand σε smartphones και tablets προς το παρόν, και, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν και άλλες συσκευές με το όνομα Pixel στο μέλλον, ο Osterloh σημείωσε ότι είναι απίθανο τα laptops τους να είναι μέσα σ’ αυτές, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα.
Αν πάντως θέλατε ένα Pixel 2, η εταιρεία "ξεπούλησε" το καλοκαίρι τη σειρά και δε σκοπεύει να την επαναφέρει στην αγορά. Ωστόσο, το Chrome OS παραμένει ζωντανό και θα διατεθούν νέα μοντέλα από τρίτους κατασκευαστές, καθώς, όπως δηλώνει το υψηλόβαθμο στέλεχος της Google, η εταιρεία “δε θα παραμείνει μακριά από τους φορητούς υπολογιστές”, απλώς “δεν έχει σχέδια για Google-branded laptops”.
0 Comment