17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Google στον παλμό της 85ης απονομής Oscars, με σελίδα και βίντεο αφιέρωμα

    Google oscarsΗ 85η τελετή απονομής βραβείων Oscars απέχει μόλις 4 ημέρες. Η Google μερίμνησε γι’αυτό, δημιουργώντας μία όμορφη και λειτουργική σελίδα, με αν μη τι άλλο, μπόλικη πληροφορία όπως εκείνη μονάχα ξέρει.

    Η σελίδα περιέχει όλες τις υποψηφιότητες για κάθε κατηγορία, ενσωματώνοντας έτοιμη αναζήτηση γι’αυτές και trailer βίντεο. Η Google δεν ξεχνά να δώσει και τις δικές τις προβλέψεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τη μηχανή αναζήτησης του Google, αλλά και να πληροφορήσει τους χρήστες για το πώς μπορούν να είναι έτοιμοι να δεχτούν όλες τις εξελίξεις τη βραδιά της τελετής. Και δε σταματά εκεί, μπείτε για να δείτε τι ακόμη υπάρχει.

    Φυσικά από τη σελίδα δε θα μπορούσαν να λείπουν μερικές από τις υπηρεσίες της Google, όπως τα Knowledge Graph, YouTube, Google Maps και Google+ Hangouts. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, αυτό θα πέσει να μας πλακώσει.

    Τέλος, δείτε ένα βίντεο αφιέρωμα με τις καλύτερες ταινίες του 2012 από τη Google, το οποίο περιέχει τις Argo, Prometheus, Les Miserables, Skyfall, Spider Man, Lincoln, Life of Pi, The Dark Knight Rises, Django Unchained, The Hobbit και άλλες.
    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=p8ChlvtNIqU]
    Πηγή: TheNextWeb

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles