13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Google θα απαγορεύσει όλες τις διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων τον Ιούνιο

    Η Google θα προχωρήσει σε απαγόρευση τυχόν διαφημίσεων που σχετίζονται με την προσφορά κρυπτονομισμάτων ή αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), αρχής γενομένης από τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια ενημερωμένη έκδοση του εγγράφου σχετικά με την Πολιτική των διαφημίσεων.

    cryptocurrency

    Σύμφωνα με το έγγραφο, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα και σχετικό περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των αρχικών προσφορών νομισμάτων, των κρυπτοσυναλλαγών, των πορτοφολίων κρυπτογράφησης και των συμβολαίων κρυπτοσυναλλαγών) δε θα επιτρέπονται πλέον στην πλατφόρμα AdWords της Google.

    Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει αρχίσει να περιορίζει τις διαφημίσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, καθώς ορισμένοι διαφημιστές βλέπουν σημαντικές μειώσεις απόδοσης για διαφημίσεις που σχετίζονται με το ICO.

    Η απόφαση της εταιρείας ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο με το Facebook, το οποίο απαγόρευσε διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων στο site του τον Ιανουάριο. Ο συλλογισμός ήταν ότι αυτές οι διαφημίσεις “συσχετίζονται συχνά με παραπλανητικές πρακτικές προώθησης”. Και το Twitter είπε επίσης ότι θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση των spam που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα ή κρυπτοσυναλλαγές.

    Την Τετάρτη, η Google δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με τις “κακές διαφημίσεις” – διαφημίσεις που παραβιάζουν τις πολιτικές της εταιρείας. Σε αυτήν, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει επικυρώσει τις πολιτικές της για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών και κατατάσσει τις κρυπτοσυναλλαγές στα “μη ρυθμιζόμενα ή κερδοσκοπικά χρηματοοικονομικά προϊόντα”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles