15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η γυναίκα του τον ανάγκασε να πουλήσει το νέο του PlayStation 5, καθώς δεν ήταν …καθαριστής αέρα

    Ένας άντρας από την Ταϊβάν αναγκάστηκε να πουλήσει το PlayStation 5 που μόλις είχε αγοράσει, αφότου η σύζυγός του ανακάλυψε ότι της είπε ψέματα ότι ήταν καθαριστής αέρα!

    Την ιστορία έφερε στη δημοσιότητα μέσω Facebook ο Jin Wu, ο οποίος είναι ο νέος αγοραστής της κονσόλας του “άτυχου” άνδρα. Σύμφωνα με τον Wu, συμφώνησε να αγοράσει το PlayStation 5 και, όταν κάλεσε για να συνεννοηθεί σχετικά, μία γυναίκα σήκωσε το τηλέφωνο. Μετά τη σύντομη συνομιλία του, κατάλαβε ότι η γυναίκα αυτή δεν ήξερε πολλά για το PS5, αλλά ήταν αποφασισμένη να το πουλήσει, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή…

    Όταν έφτασε στο σημείο παραλαβής της κονσόλας, εμφανίστηκε ωστόσο ένας άνδρας. Ο αγοραστής φυσικά τον ρώτησε πώς κατάφερε να πάρει τα χέρια του μια τόσο περιζήτητη συσκευή και γιατί την πουλάει τόσο σύντομα. Η απάντηση τον ξάφνιασε, καθώς του είπε: “Η γυναίκα μου θέλει να το πουλήσει”.

    “Μπορούσα να νιώσω τον πόνο του”, σημειώνει τώρα ο Wu, που από τη μία αισθάνεται τυχερός για το νέο του Playstation 5, από την άλλη λυπάται για τον προηγούμενο κάτοχό του που αναγκάστηκε να τον πουλήσει για να γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ίσως δεν έπρεπε εξαρχής να πει ψέματα στη γυναίκα του ότι αυτό που αγόρασαν ήταν καθαριστής αέρα, αλλά, σε κάθε περίπτωση, κάθε gamer δεν μπορεί παρά να τον λυπηθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles