21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η high-tech γιαγιά που «λιώνει» στο PS3!

    Φέρε στον νου σου τη γιαγιά σου. Την έφερες; Ωραία. Για σκέψου, πώς περνά την ώρα της συνήθως; Με τι ασχολείται ρε παιδί μου στο σπίτι; Πλέκει τίποτα, μαγειρεύει,αποβλακώνεται μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας τον Σουλεϊμάν και το σόι του. Γενικώς φυτοζωεί.

    Πάρα πολύ όμορφα. «Ψήσου» να γνωρίσεις τη Χίλντα Νοτ, μια 85χρονη γιαγιά η οποία δηλώνει παθιασμένη gamer μιλώντας στο BBC«Βρίσκω πάντα κάτι καινούριο στα παιχνίδια όπως το να προχωρώ στην επόμενη περιοχή, πίστα ή γεγονός και να το ολοκληρώνω. Τα περισσότερα απ’ αυτά είναι παζλ: σε βάζουν να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις κάτι και μετά να δοκιμάσεις τη σκέψη σου στην πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Η Νοτ ξεχώρισε το Grand Theft Auto IV το οποίο όπως είπε απόλαυσε με τη θεία της (94 χρονών πλέον!) ενώ κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ασχολιόταν με το Disgaea 4: A Promise Unforgotten στην 65άρα τηλεόρασή της –διαθέτει και PS3 με συνδρομή PS Plus! Έτσι λοιπόν, η συμπαθής γιαγιά έρχεται να προστεθεί στην παρέα των… υπερηλίκων gamers, όπως η Κάθλιν Κόνελ που απολαμβάνει παιχνιδάκια στο DS της έχοντας «πατήσει» τα 100, και ο 68χρονος Κινέζος με τους έξι 90άρηδες χαρακτήρες στο WoW!

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles