13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η hive σε πάει στη δουλειά σου σχεδόν δωρεάν!

    Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του, η hive μας κάνει τη ζωή ευκολότερη. Σε όλη την Ευρώπη, άρα και στην Ελλάδα, από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί δεν ισχύει το κόστος ξεκλειδώματα (αξίας 1 Ευρώ) για όλες τις διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    hive-escooters01

    Μοναδικός στόχος της hive, με αυτή την κίνηση, είναι να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες για ασφαλή και γρήγορη κίνηση στην πόλη. Τα escooters, η νέα καινοτόμα επιλογή για την μετακίνηση σε μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη, γίνονται ελκυστικότερα, καθώς πέραν του ξεκλειδώματος, η hive προσφέρει την καλύτερη εμπειρία μετακίνησης με χαμηλότερη τιμή στην ανά λεπτό χρέωση για πάντα.

    Ο CEO της Hive, κ. Tristan Torres Velat δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε και είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όποια πρωτοβουλία ενισχύει τη δυνατότητα των χρηστών να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και ευελιξία μέσα στην πόλη. Εμείς είμαστε εδώ για τους χρήστες και τους πολίτες. Με σεβασμό και απόλυτη πίστη στα νέα δεδομένα της μικροκινητικότητας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles