14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η HONOR Ελλάδος χορηγός της ταινίας “ΦRANKENSTEIN” του Κώστα Ζάππα που συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Καννών!

    H HONOR, το κορυφαίο νεανικό brand, είναι ο official smartphone provider της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα, “ΦRANKENSTEIN”, με έντονη παρουσία στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου το τρέιλερ της παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη προβολή κατά την διάρκεια του Marche Du Film.

    1st Φ Poster 1 with Honor 20

    Θα είναι πάντα τιμή της HONOR να στηρίζει αξιόλογες προσπάθειες που στοχεύουν ψηλά και επαναπροσδιορίζουν κάτι κλασσικό, με σύγχρονα στοιχεία και ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για την δημιουργικότητα, καινοτομία και τη νεανικότητα τους.

    Η κλασσική ιστορία του μυθιστορήματος της Mary Shelley «Frankenstein» ενώθηκε με εκείνο του Κώστα Ζάπα «Frankenstein REC» και μια δελεαστικά φρέσκια ματιά, ήρθε στη ζωή. Οι διάσημοι χαρακτήρες της γοτθικής, ρομαντικής ιστορίας επαναπροσδιορίζονται για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών.

    Μια σειρά από διάσημους συντελεστές και εξαιρετικά καινοτόμους καλλιτέχνες έχουν αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της ταινίας:

    Ο Louis Mandylor σε ρόλο guest star (πρωταγωνιστής σε ταινίες blockbuster όπως Rambo V, Doom 2, My Big Fat Greek Wedding κ.λπ.) και ένα cast από ανερχόμενους αλλά και καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς (Έλλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκόριτσας, Δήμητρα Χατούπη Βασίλης Μπισμπίκης, Δανάη Παπουτσή,  Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη κ.λπ.).

    Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος Κώστας Ζάπας, “ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες δημιουργούς του σύγχρονου κινηματογράφου”, σύμφωνα με το Cineuropa, που έχει ήδη συνεργαστεί με την εταιρεία Zentropa του Λαρς φον Τρίερ και στην ταινία του «Μικρές ελευθερίες».

    Ο ειδικός στα special effects και animator Παναγιώτης Ράππας, ισόβιο μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ και συνεργάτης του Steven Spielberg στα Amblin-Universal στούντιο καθώς και στην DreamWorks.

    Ο παραγωγός Γρηγόρης Αθανασίου, επιλεγμένος δύο φορές ως ένας από του σημαντικότερους ευρωπαίους παραγωγούς κινηματογράφου στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών και του Τορόντο.

    Καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος των Dreamfilms Gmbh και Asgard International, Willi Kamarad.

    Η συνεργασία αυτή με την HONOR, που εγκαινιάζεται με το world release του τρέιλερ στις Κάννες, θα συνεχιστεί με δράσεις που θα ακολουθήσουν την ταινία και σε άλλα φεστιβάλ (Βερολίνο, Θεσσαλονίκη κ.λπ.).

    https://youtu.be/jXEKj9RCQMY

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles