24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Hoover παρουσιάζει στην IFA 2016 το έξυπνο πλυντήριο του αύριο! (photos)

    Πέρα από τον έξυπνο φούρνο της Candy στο booth που στέγαζε τις δύο εταιρείες (Candy & Hoover) ξεχωρίσαμε και ένα μοναδικό πλυντήριο βγαλμένο από το… μέλλον. Είναι το Hoover Washing Machine with TED που η εταιρεία διαφημίζει ως το πιο έξυπνο πλυντήριο της αγοράς.

    WM The Hoover Washing Machine with TED

    Τώρα πια δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το ποιο είναι το πιο σωστό πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσετε με κάθε ύφασμα και να κοιτάτε με τις ώρες με αμηχανία τις ετικέτες των ρούχων σας. Η Hoover έχει πατεντάρει μία “επαναστατική” τεχνολογία που σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τον τύπο του υφάσματος που έχετε για πλύσιμο συμβουλεύοντάς σας για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για πλύση χωρίς κίνδυνο να καταστρέψετε ένα αγαπημένο ρούχο.

    Ονομάζεται TED (Textile Expert Detector) και πρόκειται για μία συσκευή που συνοδεύει το πλυντήριο. Εσείς απλά την πλησιάζετε στο ρούχο σας και λαμβάνετε την ειδοποίηση μέσω της ειδικής εφαρμογής για το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης.

    ted

    app

    app0

    app2

    Συνδέεται μέσω Wi-Fi και μπορείτε να το ελέγξετε από οπουδήποτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης Hoover Wizard εφαρμογής και του Hoover One-Fi Extra technology system.

    hoover 2

    Διαθέτει ωστόσο και μία TFT οθόνη 5,5 ιντσών για ακόμη πιο καινοτόμο look.

    hoover

    Είναι ωστόσο συνολικά και μία γοητευτική πρόταση που κλέβει τις εντυπώσεις με την αισθητική της πέρα από την υψηλή τεχνολογία. Έτσι θα θέλαμε το πλυντήριό μας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles