13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η HORI παρουσίασε τη νέα εκπληκτική wireless PS4 τιμονιέρα RWA APEX!

    H HORI είναι μια ιαπωνική εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει αφήσει το στίγμα της στον κόσμο των gaming περιφερειακών. Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι κορυφαίες και μάλιστα σε πολλά από τα προϊόντα της φέρει το επίσημο license από τη Sony! Η τελευταία τιμονιέρα της HORI είναι σχεδιασμένη για να κάνει τους gamers να απολαύσουν την οδήγηση στα αγαπημένα racing games τους, όπως ακριβώς πρέπει! 

    PS4_142E_01

     

     

    H ασύμαρατη αυτή τιμονιέρα έρχεται με μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που δύσκολα μπορούν να ματσάρουν άλλες τιμονιέρες της αγοράς! Συνδέεται μέσω Bluetooth, έρχεται με vibration feedback, με διάμετρο στα 280 mm, γωνία περιστροφής στις 270 μοίρες, με κουμπιά αλλαγής στο τιμής και πλήρως πργραμματιζόμενα buttons. Επιπλέον, διαθέτει φωτισμό LED, υψηλή ποιότητα λαβής, δύο επιλογές – τρόπους στερέωσης, ενώ έρχεται με ευαίσθητα αναλογικά πεντάλ ποδιών για μία έντονη, ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Τέλος, με μία μόνο φόρτιση οι gamers μπορούν να παίξουν εώς και 15 ώρες, ενώ η εμβέλεια της αγγίζει τα 10 μέτρα. H εκπληκτική τιμονιέρα της HORI στοιχίζει 149,90 ευρώ και είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνει τους fans των racing games και του PlayStation 4!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles