14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η HTC φημολογείται ότι έχει στα σκαριά το Desire 10, μία “cut” mid-range version του HTC 10!

    Μπορεί παραδοσιακά οι ναυαρχίδες της HTC να είναι αυτές που συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η γνωστή εταιρεία ανέκαθεν έδινε μεγάλη προσοχή και στην mid-range κατηγορία, κυκλοφορώντας στην αγορά μία ευρεία γκάμα συσκευών που συνδυάζουν αξιέπαινα tech specs χωρίς ωστόσο να κοστίζουν μία μικρή περιουσία. Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από τον γνωστό Evan Blass (ο οποίος δεν πέφτει σχεδόν ποτέ έξω), η HTC πρόκειται πολύ σύντομα να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την γκάμα των mid-range συσκευών της με την κυκλοφορία του HTC Desire 10, το οποίο ουσιαστικά θα αποτελέσει μία “cut” έκδοση του HTC 10.

    HTC desire 10 2

    Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Blass, η HTC σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής, όπου η μία θα ονομάζεται Pro και η άλλη Lifestyle. Αν και για την Pro έκδοση δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερα στοιχεία, παρόλα αυτά ο μετρ των leaks κατάφερε και ξετρύπωσε ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC Desire Lifestyle. Ειδικότερα, το Lifestyle θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών, με display στα 720p (1280×720 pixels), ενώ το υλικό κατασκευής που θα κυριαρχεί θα είναι το μέταλλο. Παράλληλα, θα διαθέτει quad-core Qualcomm Snapdragon SoC, κάμερα στα 13MP και θα έρχεται σε δύο διαφορετικές versions, με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM και 32GB storage, μαζί με ηχεία Boomsound. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του HTC Desire 10, δεν αποκλείεται να το δούμε περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, για αυτό και στην προσεχή IFA ενδεχομένως να μάθουμε περισσότερα για αυτό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles