20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei αυτά τα Χριστούγεννα έχει προσφορές για δώρα τεχνολογίας για όλη την οικογένεια!

    Τα φετινά Χριστούγεννα είναι σίγουρα ιδιαίτερα. Και η αλήθεια είναι ότι έχετε την ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, να περάσετε όμορφα ακόμη και “μένοντας σπίτι”, αλλά και να ανανεωθείτε με νέες αγορές, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους αγαπημένους σας. Η Huawei ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, με τον “κατάλογο” χριστουγεννιάτικων προσφορών, στον οποίο μπορείτε να βρείτε απίθανες ιδέες για δώρα τεχνολογίας για όλους.

    Ανάμεσά τους θα βρείτε συσκευές από ολόκληρη την γκάμα της εταιρείας, όπως smartphones, laptops, tablets και wearables, σε τιμές στις οποίες δύσκολα θα αντισταθείτε.

    Τα καλύτερα δώρα για τον αγαπημένο σας

    Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το να κάνεις δώρο σε έναν άνδρα δεν είναι καθόλου εύκολο και ίσως έχουν δίκιο. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ένα: Δώστε του ένα gadget και το πιο πιθανό είναι ότι “θα του πάρετε την ψυχή”. Αν, λοιπόν, ψάχνετε την ιδανική αγορά για τους φίλους, τον αδερφό ή τον πατέρα σας, αλλά και το έτερόν σας ήμισυ, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά σε μία από τις ακόλουθες προτάσεις της Huawei, που αυτά τα Χριστούγεννα θα βρείτε σε super προσφορές.

    • Matebook X Pro: μία ιδανική πρόταση για κάθε χρήστη που αναζητά μία πρόταση για την εργασία του – και όχι μόνο. Διαθέτει εντυπωσιακά specs όπως Ultra FullView οθόνη, λειτουργία Eye Comfort για την προστασία των ματιών σας, καθώς και πολύ ισχυρό επεξεργαστή.
    • Matebook D14 και Matebook 13: δύο προτάσεις ιδανικές για καθημερινή χρήση που προσφέρουν όμορφη σχεδίαση, φορητότητα και πολύ καλές επιδόσεις. Ξεχωρίζουν χάρη στις ιδιαίτερα ευκρινείς οθόνες χωρίς bezel, αλλά και τη λειτουργία HUAWEI Share OneHop, ώστε να μπορεί να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop.
    • MatePad Pro: ένα υβριδικό laptop/tablet με πληκτρολόγιο και γραφίδα, μία πρόταση που μπορεί να συνδυάζει λειτουργίες που χρειάζεστε στην εργασία σας, με ψυχαγωγία, αλλά και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.
    • Watch GT2 Pro: Ιδανική πρόταση για την προπόνησή και για την υγεία και σωματική ευεξία. Υποστηρίζει περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS, αδιαβροχοποίηση 5ATM και ακόμη παρακολούθηση ύπνου, καρδιακών παλμών και δείκτη κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SPO2).

    Τα καλύτερα δώρα για την αγαπημένη σας

    Και η αγαπημένη σας, ωστόσο, όπως και η μητέρα, η αδερφή ή η κολλητή σας, θα χαρεί ιδιαίτερα αν της κάνετε το ιδανικό Huawei gadget φέτος τις γιορτές.

    Watch Fit: μία ιδανική πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίζει τη φυσική της κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα θέλει οι συσκευές της να είναι κομψές και ξεχωριστές. Διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης, εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου, ενώ ακόμη καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς σας, συλλέγει στοιχεία για τον ύπνο σας, το άγχος, αλλά και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2).

    Watch GT2 Female Gold & Watch GT2 Female White: Το εντυπωσιακό smartwatch της Huawei σε δύο ξεχωριστές versions. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως δεκάδες προγράμματα προπόνησης, αλλά και κομψό σχεδιασμό που θα γοητεύσει κάθε γυναίκα.

    P40 Lite & P40 Lite E: Ιδανικές επιλογές value for money smartphones που συνδυάζουν χαρακτηριστικά όπως η κομψή εμφάνιση αλλά και η τεχνολογική υπεροχή σε τομείς όπως η φωτογραφία.

    Τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά σας

    Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος και για τους μικρούς σας φίλους που ίσως περιμένουν περισσότερο από τον καθένα ένα δώρο που θα τους κάνει να πετάξουν από τη χαρά τους. Ένα δώρο που θα βρουν στην κάλτσα του Άι Βασίλη στο τζάκι ή κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα ανανεώσει τη διάθεσή τους αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και των περιορισμών.

    MatePad: Μία ευέλικτη πρόταση κατάλληλη τόσο για την τηλεκπαίδευση όσο και για χρήση ψυχαγωγίας. Με λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και βάρος μόλις 490 γραμμάρια, είναι η έξυπνη επιλογή για τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας.

    MatePad T10s: Μία ακόμη ξεχωριστή πρόταση ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, καθώς διαθέτει ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για τη μέγιστη προστασία ματιών. Διαθέτει ακόμη σύστημα ήχου Herman Cardon, κάτι που το καθιστά ιδανικό για την αναπαραγωγή multimedia.

    MediaPad T5 και MediaPad T3: Άλλες δύο προτάσεις που θα κερδίσουν τους μικρούς σας φίλους, ενώ εγγυώνται την ασφαλή χρήση και διαθέτουν τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei.

    Y6P & Y5P: Για τα μεγαλύτερα παιδιά που μπορούν να έχουν τα δικά τους smartphones η οικογένεια “Y” της Huawei θα φροντίσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους. Είναι ιδανικές για αναπαραγή multimedia, βιντεοκλήσεις, αλλά και gaming.

    Επιλογές για όλους τους μεγάλους

    Φυσικά, η Huawei σάς προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές.  Mπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή ακόμη περισσότερες προτάσεις που ξεχωρίζουν, κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας.

    P40 Pro: Η κορυφαία επιλογή της σειράς P40 είναι το καλύτερο φωτογαφικό smartphone του 2020 προσφέροντας την “αιχμή” της τεχνολογίας σε ένα smartphone που εντυπωσιάζει και αισθητικά.

    P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: Η σειρά P της Huawei προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές για κάθε χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες, τις προσωπικές προτιμήσεις, αλλά και το budget του.

    Watch GT2 & Watch GT2e: Δύο wearables με κορυφαίες επιδόσεις, ιδανικά για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, αλλά και της υγείας σας.

    Όλες οι προσφορές της Huawei αυτά τα Χριστούγεννα ανά κατηγορία

    Μπορείτε να αποκτήσετε τα ιδανικά δώρα Huawei, μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

    Δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες:

    • Smartphones: Μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.
    • Wearables: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.
    • Laptops: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″.
    • Tablets: Σε προσφορά διατίθενται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles