20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei δημοσιοποίησε τον επιχειρηματικό Οδηγό Light up the Future στο MWC

    Στην φετινή έκθεση MWC της Βαρκελώνης, η Huawei συνάντησε παγκόσμιους φορείς, βιομηχανικούς εταίρους και διαμορφωτές σκέψεις, όπου συζητήθηκαν θέματα όπως η επιτυχημένη εφαρμογή 5G σε επιχειρηματικό επίπεδο, η πράσινη τεχνολογία, η συνδεσιμότητα + IT για μία νέα ανάπτυξη καθώς και το επιχειρηματικό σχέδιο GUIDE, με έμφαση στην επιχειρηματική και στην κοινωνική αξία, με στόχο ένα λαμπρό μέλλον για την ψηφιακή οικονομία.

    Τα περίπτερα της Huawei, που βρίσκονταν στην Αίθουσα 1 του χώρου της MWC, σχεδιάστηκαν για να μιμούνται ένα «DigiTelligent Forest», παρουσιάζοντας τις πλούσιες ευκαιρίες που είναι πλέον διαθέσιμες στον κλάδο των ΤΠΕ. Τα περίπτερα παρουσίασαν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και λύσεις της εταιρείας, όπως δίκτυα κινητής τηλεφωνίας gigabit, cloud-network “fast lines”, all-optical target networks, ψηφιακό και έξυπνο μετασχηματισμό O&M και ολοκληρωμένες λύσεις πράσινης ανάπτυξης. Μέσω των περιπτέρων, η Huawei παρουσίασε τη δέσμευσή της στην καινοτομία με στόχο τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες της αλλά και για να εκπληρώσει τις κοινωνικές της ευθύνες.

    Το πρόσφατο επιχειρηματικό σχέδιο GUIDE της Huawei παρέχει βιομηχανική υποστήριξη στους παρόχους ψηφιακών δικτύων, καθώς καθορίζει τις πέντε βασικές δυνατότητες που θα πρέπει να αναπτύξουν οι φορείς εκμετάλλευσης για να επιτύχουν επιχειρηματική επιτυχία τις επόμενες δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης των υπηρεσιών, της αποτελεσματικής καινοτομίας, της αξιοποίησης των πόρων, του ανταγωνισμού με βάση την αξία και τη συμβολή τους στην κοινωνία.

    Η εταιρεία υποστηρίζει τη στρατηγική πράσινης ανάπτυξης. Με μια ολοκληρωμένη σειρά πράσινων λύσεων, συμπεριλαμβανομένων των πράσινων δικτυακών τόπων, του πράσινου δικτύου και της πράσινης διαχείρισης, η Huawei στοχεύει να βοηθήσει τους παρόχους να αυξήσουν τη χωρητικότητα του δικτύου και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας ανά bit, επιτυγχάνοντας «Περισσότερα Bits, Λιγότερα Watts».

    Η Huawei συνεργάζεται με παρόχους και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία απλοποιημένων, πράσινων και έξυπνων υποδομών ΤΠΕ, επιτρέποντας στους παρόχους να αναπτύξουν κορυφαία δίκτυα 5G. Τα αποτελέσματα από δοκιμές τρίτων δείχνουν ότι τα δίκτυα 5G που παρέχονται από τη Huawei για πελάτες σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Φινλανδίας, της Ολλανδίας, της Νότιας Κορέας και της Σαουδικής Αραβίας, παρέχουν όλα μια βέλτιστη εμπειρία.

    Η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει περισσότερες από 3.000 συμβάσεις για βιομηχανικές εφαρμογές 5G, σε διάφορους κλάδους, αποκτώντας πλούσια εμπειρία σε βιομηχανικές εφαρμογές. Η Huawei υποστηρίζει ότι θέλει να βοηθήσει τους παρόχους να αξιοποιήσουν περισσότερες νέες ευκαιρίες από την ψηφιοποίηση του κλάδου, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις XtoB που ενσωματώνουν το 5G, τις premium ιδιωτικές γραμμές, τα έξυπνα δίκτυα cloud, τα data centers και το cloud.

    Η έκθεση MWC22 Barcelona διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Η Huawei μέσα από τη συμμετοχή της παρουσίασε τα προϊόντα και τις λύσεις της στο περίπτερο 1H50 στο Fira Gran Via Hall 1. Μαζί με παγκόσμιους παρόχους, επαγγελματίες του κλάδου και opinion leaders, ενημέρωσε για θέματα όπως τις τάσεις του κλάδου και παρουσίασε τον επιχειρηματικό Οδηγό για το μέλλον και την πράσινη ανάπτυξη προκειμένου να οραματιστούμε ένα μέλλον με ψηφιακά δίκτυα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2022

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles