16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei παραδέχεται ότι η αντίδραση στο σκάνδαλο με το P10 ήταν …αλαζονική!

    Ο επικεφαλής της Huawei, Richard Yu, σε πρόσφατη επιστολή προς τους εργαζομένους, παραδέχθηκε ότι η αντίδραση της Huawei στο σκάνδαλο με τα διαφορετικά chips αποθηκευτικού χώρου του P10 και P10 Plus ήταν αλαζονική και εντελώς λανθασμένη.

    Ας θυμηθούμε και την πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση της Huawei Ελλάδος, όπου συνοπτικά ανέφερε ότι η εμπειρία του χρήστη δεν επηρεάζεται λόγω της χρήσης διαφορετικών chips, επειδή οι μηχανικοί έκαναν όλες τις κατάλληλες ενέργειες για να το αποτρέψουν.

    Huawei-P10

    Ωστόσο, πολλά AndroBench tests δε φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτήν τη θεωρία και δείχνουν ότι οι επιδόσεις είναι διαφορετικές, ανάλογα τον τύπο του αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιήθηκε. Σε πρόσφατη επιστολή, ο CEO της εταιρείας παραδέχεται ότι η Huawei πήρε ένα πολύ σημαντικό μάθημα από αυτή την ιστορία.

    Καταγραφή

    Η Huawei σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας η οποία θα καθοδηγείται από τον Yu και θα επισκέπτεται καταστήματα λιανικής πώλησης και εξουσιοδοτημένα κέντρα service προκειμένου να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο με τους πελάτες, ακούγοντας τις ανάγκες τους. Ωστόσο, ο κατασκευαστής δεν αναφέρθηκε σε κάποιο πρόγραμμα αποζημίωσης των κατόχων ή ανάκλησης των συσκευών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles