13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

    Μια ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής, παρουσίασε η Huawei στις 23 Ιουνίου 2022, σε ειδική φαντασμαγορική εκδήλωση  στην Κωνσταντινούπολη. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI  MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, ενώ δεν έλειπε και η κατηγορία του ήχου με την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια ασύρματων ακουστικών, το HUAWEI FreeBuds Pro 2, για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας & Καναδά, Derek Yu, ανέλυσε και τους βασικούς τομείς εστίασης της στρατηγικής που ανέπτυξε η εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, για να καλύψει τις νέες ανάγκες τεχνολογίας που έχουν δημιουργηθεί.

    «Η Huawei έχει δεσμευτεί για συνεχή καινοτομία και εύκολη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο για κάθε άτομο, οικογένεια και οργανισμό. Για αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά  στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Θέλουμε να παρέχουμε επαναστατική καινοτομία στους καταναλωτές και να ηγούμαστε συνεχώς στην ανάπτυξη του κλάδου», δήλωσε ο Derek Yu.

    HUAWEI Matebook D 16: φορητός υπολογιστής 16 ιντσών με παραδοσιακό μέγεθος σώματος 15,6 ιντσών για εργασία, μελέτη και ψυχαγωγία με απόλυτη φορητότητα.

    Όσοι εργάζονται από απόσταση θα εκπλαγούν ευχάριστα από τις τελευταίες προσθήκες στην γκάμα φορητών υπολογιστών της Huawei. Η εταιρεία εντόπισε την ανάγκη των καταναλωτών για laptops με μεγαλύτερη οθόνη, που να παραμένουν όμως ελαφρά και λεπτά και έτσι, λάνσαρε μια νέα σειρά προϊόντων με οθόνη FullView 16 ιντσών, τοποθετημένη στο ελαφρύ σώμα των παραδοσιακών laptop 15,6 ιντσών. Τα HUAWEI MateBook D16 (αλλά και HUAWEI MateBook D16s) διαθέτουν μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών που προσφέρει άφθονο χώρο και διευκολύνει τη διαχείριση πολλών εργασιών ταυτόχρονα. Η σειρά MateBook τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H- Series Processor με TDP έως 40 W, RAM διπλού καναλιού και μονάδα στερεάς κατάστασης υψηλής ταχύτητας, που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις. Επιπλέον, με τα μοντέλα D 16 & 16s, η Huawei κάνει ακόμη πιο εύκολη την απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ συσκευών, σπάζοντας κάθε εμπόδιο στην εύκολη μεταφορά και κοινή χρήση αρχείων μεταξύ υπολογιστή, smartphone και tablet.

    HUAWEI Mate Xs 2: Το ελαφρύτερο και πιο επίπεδο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei

    Η παρουσίαση του ολοκαίνουριου αναδιπλούμενου, πανάλαφρου και εξαιρετικά λεπτού smartphone HUAWEI Mate Xs 2, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της Huawei καθώς με το νέο αυτό προϊόν, η εταιρεία κατέχει πλέον το πιο πλήρες χαρτοφυλάκιο αναδιπλούμενων smartphones.

    Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, προσφέροντας στους χρήστες μια καθηλωτική αναδιπλούμενη εμπειρία, ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία. Το smartphone είναι επίσης εξοπλισμένο και με άλλες κορυφαίες λειτουργίες, όπως την κάμερα True-Chroma 50MP που υποστηρίζει HUAWEI XD Optics, απογειώνοντας σε άλλο επίπεδο τη φωτογραφία από κινητό. Η νέα συσκευή βάζει τέλος και σε όποιες ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για την αξιόπιστη μπαταρία στα αναδιπλούμενα smartphone, αφού διαθέτει μπαταρία 4600 mAh, με 66W HUAWEI SuperCharge για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.

    HUAWEI nova Y70 & nova 90: Ισχυρή μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, μεγάλη οθόνη

    Στην εκδήλωση η Huawei παρουσίασε επίσης τα smartphones HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, που αποτελούν την προσιτή λύση για υψηλές επιδόσεις σε smartphones.. Το nova Y70 θα εκπλήξει τους χρήστες με την ισχυρή μπαταρία των 6000mAh που απαιτεί φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το nova Y90 φορτίζεται κατά 53% σε μόλις 30 λεπτά, χάρη στο HUAWEI SuperCharge 40W. Και οι δύο συσκευές εξασφαλίζουν άνετη χρήση και καθηλωτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας χάρη στις μεγάλες οθόνες, με το nova Y90 να διαθέτει οθόνη FullView 6,7″ HUAWEI Edgeless και εξαιρετικά στενά πλαίσια και το nova Y70 – 6,75″ HUAWEI FullView οθόνη. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Huawei, την κομψή σχεδίαση και τον άφθονο αποθηκευτικό χώρο, τα δυο νέα smartphones αποτελούν ιδανικές επιλογές για κάθε χρήση.

    HUAWEI Freebuds Pro 2: Το πρώτο σύστημα ήχου υψηλής ανάλυσης TWS

    Στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών, η Huawei είναι ήδη ένας από τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Τώρα η Huawei παρουσίασε το FreeBuds Pro 2, ασύρματα ακουστικά, μια συσκευή που θα εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει όλους τους λάτρεις της “κρυστάλλινης μουσικής” και απόδοσης της φωνής. Τα νέα ακουστικά ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple MIC ANC TWS, που είναι σε θέση να παρέχει 15% περισσότερη μείωση θορύβου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Το HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι επίσης εξοπλισμένο με τρεις αλγόριθμους δυναμικής βελτιστοποίησης ακρόασης ήχου που είναι σε θέση να ανιχνεύουν αλλαγές στην ένταση, διαφορές στη δομή του ακουστικού πόρου και αλλαγές στην κατάσταση χρήσης σε πραγματικό χρόνο. Τα νέα ακουστικά της Huawei μπορούν επίσης να συνδεθούν εύκολα και απρόσκοπτα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα smartphone.

    Paper HUAWEI MatePad: Το πρώτο tablet E-Ink της Huawei

    H Ηuawei ανακοίνωσε την κυκλοφορία και του πρώτου της MatePad Paper με οθόνη E-Ink και λειτουργίες tablet, το οποίο είναι ιδανικό για οποιονδήποτε εργάζεται γράφοντας ή σχεδιάζοντας και εκτιμά την ελευθερία να το κάνει αυτό όπου κι αν βρίσκεται. Το HUAWEI MatePad Paper χαρακτηρίζεται από την λεπτή κατασκευή του και το ελαφρύ βάρος του, με βάρος μόνο 360 γραμμάρια. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με οθόνη HUAWEI FullView 10,3 ιντσών, προσφέροντας άνετη ανάγνωση και χώρο για σημειώσεις. Το HUAWEI MatePad Paper είναι η πρώτη μονάδα οθόνης E Ink στον κόσμο που διαθέτει την πιστοποίηση TÜV Rheinland Paper Like Display. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό οθόνης και στυλό, που φέρνει επανάσταση καθώς επιτρέπει στους χρήστες να αισθανθούν σαν να γράφουν σε χαρτί, ακούγοντας παράλληλα ένα ευχάριστο «θρόισμα» καθώς κυλούν το στυλό πάνω στην οθόνη.

    Πολλά από τα παραπάνω προϊόντα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά με πρώτο το  HUAWEI Matebook D16 που κάνει πρεμιέρα του  στις 23 Ιουνίου διαθέσιμο με προ-παραγγελία.  Αναμένεται ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία και διάθεση των υπόλοιπων προϊόντων.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Huawei Community

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles