18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei προσέλαβε τον ηθοποιό των “Get a Mac” spots της Apple για τη διαφήμιση του Mate 9!

    Οι διαφημίσεις “Get a Mac” της Apple υπήρξαν αρκετά δημοφιλείς στη δεκαετία των 00’s, καθώς με το …διάλογο μεταξύ δύο ηθοποιών είχαν ως στόχο να πείσουν τους καταναλωτές να διαλέξουν Mac. Τώρα, ένας από τους πρωταγωνιστές τους, ο ηθοποιός Justin Long προσελήφθη για να λάβει μέρος σε μια νέα σειρά από σποτς για συσκευές Huawei.

    Justin Long

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, σε ένα από τα videos ο Justin Long δίνει συνέντευξη για θέση διευθυντή στο… Mate 9. Το video επαινεί την ισχυρή μπαταρία της συσκευής, που μπορεί να κρατήσει δύο ημέρες χωρίς φόρτιση, καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες της κάμεράς του.

    Προβάλλει επίσης και την εικονική βοηθό Alexa της Amazon που ενσωματώνεται στο Mate 9 της Huawei.

    Η δεύτερη διαφήμιση δείχνει το MateBook της Huawei να παίρνει μέρος σε μια οντισιόν σε μια νέα παραγωγή, ενώ το Mate 9 και ο Justin Long παρακολουθούν την απόδοση του notebook.

    Οι νέες διαφημίσεις είναι αρκετά διαφορετικές σε σύγκριση με τις “Get a Mac” διαφημίσεις της Apple, αλλά μερικές ομοιότητες υπάρχουν. Τα videos είναι σύντομα, ο διάλογος είναι ένα αστείο σημείωμα με τον Justin Long να είναι ο μόνος χαρακτήρας, σε αντίθεση με τις “Get a Mac” διαφημίσεις οι οποίες συχνά είχαν guest εμφανίσεις από διάφορες διασημότητες, μια εκ των οποίων ήταν η Gisele Bundchen.

     Παρ΄όλα αυτά είναι μια τολμηρή κίνηση από την Huawei να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που για χρόνια συνδεόταν με τα προϊόντα της Apple. Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της να επεκταθεί στις ΗΠΑ και να αποκτήσει όλο και περισσότερους πελάτες και …είναι στο σωστό δρόμο.

    Η Huawei θα ανακοινώσει την επερχόμενη ναυαρχίδα P10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο MWC 2017, μία συσκευή η οποία θα λάβει σίγουρα την προσοχή των καταναλωτών με τους φημολογούμενους αισθητήρες Leica και την dual-edge κυρτή οθόνη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles