20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η οικογένεια συσκευών Xperia Z5 αναβαθμίζεται σε Android 7.0 Nougat

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση των συσκευών της οικογένειας Xperia Z5 σε Android 7.0 Nougat. Ο κωδικός της έκδοσης είναι 32.3.A.0.372 και αρχικά γίνεται διαθέσιμη για επιλεγμένες εκδόσεις των Xperia Z5 και Z5 Premium, ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και για τα Xperia Z5 Compact, Xperia Z3+ και Xperia Z4 Tablet.

    xperia z5

    Το νέο firmware έρχεται με την πολυπόθητη υποστήριξη «Multi-window» καθιστώντας ευκολότερη την πολυδιεργασία, δηλαδή το τρέξιμο πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα και την γρήγορη μετάβαση από την μια στην άλλη. Η Sony υπόσχεται να προσφέρει και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, κάτι που λέγεται πως θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους κατόχους συσκευών Xperia Ζ5.

    Άλλες σημαντικές προσθήκες, είναι η τοποθέτηση μιας νέας επιλογής «self-timer» στο interface της μπροστινής κάμερας που επιτρέπει την ευκολότερη λήψη φωτογραφιών selfies. Ακόμη η εταιρεία μέσω της αναβάθμισης αυτής, προσφέρει και την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Xperia Home launcher, ο οποίος έχει ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Google Now.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles