18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η οικογένεια των emojis αποκτά 72 νέα μέλη

    Χάρη στην επανάσταση των social media, τα γραπτά μηνύματα έχουν περάσει σε νέα, εικονική διάσταση και αυτό με τη βοήθεια των αγαπητών μας emojis. H οικογένεια των δημοφιλών εικονιδίων, που χρησιμοποιούνται από μικρούς και μεγάλους και μάλιστα συχνά περισσότερο από τα ίδια τα γράμματα της αλφαβήτου, μεγάλωσε καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Unicode πρόκειται να αποκτήσει 72 νέα μέλη.

    Τα νέα emojis, κατά την εταιρεία, περιλαμβάνουν νέα προσωπάκια, χειρονομίες, ανθρωπάκια με συγκεκριμένο ρόλο και για τα δύο φύλα, ζωάκια, φαγητά, ποτά και αθλήματα και αναμένεται να φτάσουν στα πληκτρολόγια των κατόχων συσκευών iOS και Android με την επόμενη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσουν οι εταιρείες Apple και Google το φθινόπωρο του 2016.

    unicode-9-faces-emojipedia-sample-images

    Στν νέα, αναβαθμισμένη οικογένεια των emojis θα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, 10 νέες φατσούλες όπως π.χ. μια που θα πέφτει στο πάτωμα από τα γέλια, μια με καπέλο καουμπόι, μια μασκαρεμένη σε κλόουν, μια με μεγάλη μύτη που θα παραπέμπει στον Πινόκιο, μια που θα της τρέχουν τα σάλια, μια που θα έχει ναυτία, μια που θα φταρνίζεται, μια που θα απεικονίζει μια κοπέλα που σηκώνει τα χέρια ψηλά, μια άλλη σε στυλ «ωχ το μάτι μου» και μια έγκυο.

    genderemoji

    Πλέον δημοφιλή emojis, όπως η νύφη και η χορεύτρια αποκτούν το… ταίρι τους δηλαδή τον γαμπρό και τον χορευτή, ενώ ο Άι Βασίλης αποκτά την σύζυγό του και η πριγκίπισσα τον πρίγκιπά της.

    unicode-9-emoji-gestures-emojipedia-sample-images

    Η νέα προσθήκη θα περιλαμβάνει ακόμα νέες χειρονομίες, όπως τα σταυρωμένα δάχτυλα (fingers crossed) για καλή τύχη, την χειραψία αλλά και το εικονίδιο της selfie!

    Και επειδή η πολλή τεχνολογία ανοίγει την όρεξη, η Unicode μεγάλωσε και το μενού των φαγητών και των ποτών της, προσθέτοντας σε αυτό διάφορα καλούδια, όπως λαχταριστά φρεσκοψημένα κρουασάν, ένα ποτήρι γάλα για τα μπισκότα αλλά και μισό αβοκάντο για όσους είναι της υγιεινής διατροφής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles