13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Ημέρα του Πατέρα αφορμή για ένα διαφορετικό δώρο “υψηλής ποιότητας” από τη… Sony!

    Με την Ημέρα του Πατέρα να πλησιάζει (19.06), ίσως θα ήταν μια καλή στιγμή να κατεβάσουμε ιδέες για δώρα. Σκεφτείτε έξω από το κουτί και αφήστε τα τετριμμένα δώρα. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του πατέρα σας και σκεφτείτε τι θα μπορούσε να είναι αυτό που θα λαχταρούσε. Σίγουρα όχι άλλο ένα μπλουζάκι.

    Σύμφωνα με μελέτη, κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι απανταχού πατεράδες παίρνουν δώρα όπως ρούχα κατά 49% και ευχετήριες κάρτες κατά 30%. Το 29% των πατεράδων απολαμβάνει ένα γεύμα με την οικογένεια σε κάποιο εστιατόριο λόγω της μέρας, ενώ το 26% παίρνει ως δώρο εργαλεία. Στο 26% βρίσκεται και ένα καλό μπουκάλι κρασί ή ένα παλαιωμένο ουισκάκι, στο 22% μια δωροκάρτα για να επιλέξει εκείνος ότι επιθυμεί και μόλις το 18% παίρνει ως δώρο κάποιο γκατζετάκι.

    Με σκοπό να μας βοηθήσει να πάρουμε ταχύτερες αποφάσεις, η Sony προτείνει μια σειρά από τεχνολογικά δώρα με πυρήνα την υψηλή ποιότητα ήχου, που υπόσχονται να ξετρελάνουν τον εορτάζοντα.

    SoNYhomeaudio_htnt5

    Το καθημερινό στρες απαιτεί χαλάρωση προκειμένου να πάρουμε δυνάμεις. Έτσι και ο πατέρας έχει ανάγκη να απομονώνεται και να ξεφεύγει στο δικό του καταφύγιο, που θα μπορούσε να είναι ένα δωμάτιο του σπιτιού. Το κομψό Soundbar HT-NT5 2.1 της SONY με High-Resolution Audio/Wi-Fi Streaming αποτελεί το ιδανικό δώρο για το… man cave. Είτε ο μπαμπάς είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, είτε του αρέσει να ξεχνιέται παίζοντας ένα καλό video game που και που, με τη βοήθεια του κρυστάλλινου ήχου του νέου Soundbar της Sony σίγουρα θα ξεφύγει.

    sony-mdr-1a-product-photos-04

    Για τον πατέρα που ταξιδεύει πολύ για δουλειά, η Sony προτείνει τα άνετα ακουστικά MDR-1A, που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ρόλο του ιδανικού συντρόφου σε πτήσεις και αεροδρόμια. Τα συγκεκριμένα headphones έχουν ειδικό σχεδιασμό και μαλακή επένδυση με αποτέλεσμα να χαρίζουν στον χρήστη ακόμα μεγαλύτερη άνεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα χρήσης. Τα ακουστικά MDR-1A καλύπτουν μεγάλο εύρος συχνοτήτων, συνοδεύονται από τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης και είναι συμβατά με smartphones, χάρη στο ενσωματωμένο χειριστήριο και στο μικρόφωνο που διαθέτουν.

    sony_srshg1_blue_h_ear_go_wireless_speaker_1234285

    Αν πάλι ο πατέρας είναι λάτρης της μαγειρικής ή του ψησίματος και ψηφίζει οικογενειακές συγκεντρώσεις μετά μουσικής, τότε το ασύρματο ηχείο h.ear go είναι το ιδανικό δώρο. Χάρη στην τεχνολογία Extra Bass προσφέρει βαθύ και γεμάτο ήχο, ενώ επικοινωνεί με Google Cast και Spotify Connect. O ασύρματος χαρακτήρας και το μικρό βάρος του τού επιτρέπουν εύκολη μεταφορά και χρήση παντού. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, επιτρέπει την επιλογή του αγαπημένου χρώματος του μπαμπά για ένα δώρο με μια ακόμα προσωπική πινελιά.

    sony_NWZ-A walkman

    Για τον μπαμπά που λατρεύει τους περιπάτους ή το τρέξιμο, η Sony προτείνει το Walkman της σειράς NWZ-A. Πρόκειται για μια μικρή συσκευή με μεγάλη καρδιά καθώς συνοδεύεται από τεχνολογία S-Master HX για ήχο υψηλής ανάλυσης και εσωτερική μνήμη 16GB. Χάρη στην τεχνολογία ακύρωσης θορύβου του το προηγμένο Walkman προσφέρει στον χρήστη ακόμα πιο πλούσιο και γεμάτο ήχο. Ακόμα και αν ο πατέρας προετοιμάζεται για… μαραθώνιο, το Walkman NWZ-A έχει διάρκεια ζωής 30 ωρών ώστε να τον συντροφεύει παντού!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles