21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Intel και η Samsung απαντούν στις φήμες περί “θανάτου” του Tizen

    tizen-alive

    Ο διάσημος Ρώσος blogger, Eldar Murtazin, έγραψε πριν λίγες μέρες ότι “το Tizen είναι νεκρό πριν καν ακόμη γεννηθεί” και η Intel μία από τις εταιρείες που στηρίζουν το project απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση.

    “Η Intel έχει δεσμευθεί για την ανάπτυξη του Tizen. Διακρίνουμε ένα μοναδικό ρόλο για το Tizen στη βιομηχανία, να δημιουργήσει και να αναπτύξει ένα νέο, “ανοιχτό” και ευέλικτο mobile operating system που επιτρέπει στους developers να “γράφουν κώδικα μία φορά και να τρέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές. Το Tizen έχει λάβει ευρεία υποστήριξη από τη βιομηχανία μέσω του Tizen Association και έχει πετύχει σημαντικά ορόσημα φέτος, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η ίδρυσή του, η κυκλοφορία του Tizen 2.1 source code, του Tizen IVI 2.0 και του Tizen 2.2 Beta SDK.”

    Το ότι εργάζεται ακόμη και στηρίζει το Tizen επιβεβαίωσε όμως και η Samsung, όπως διαβάζουμε σε επίσημη δήλωση της εταιρείας που αναπαρήγαγε αρχικά το telecom-presse.at.

    Για να δούμε, λοιπόν, πόσο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για το νέο λειτουργικό. Το επόμενο διάστημα θα μας φανερώσει περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles