22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η ιστορία ενός μυστικού δωματίου στην Pixar, για τον Steve Jobs και άλλους διάσημους

    Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς… Το ξέρατε εσείς πως υπήρχε ένα μυστικό δωμάτιο στην Pixar, στο οποίο είχαν πρόσβαση από μία μικρή καταπακτή, έπρεπε να «μπουσουλίσουν» μέσα από έναν αγωγό εξαερισμού για να φτάσουν εκεί, αλλά ήταν το «μυστικό δωμάτιο» για τον Steve Jobs και πολλούς διάσημους φίλους της Pixar;

    Δεν μπορούσε να το πει κανείς δωμάτιο αρχικά. Ήταν ένας χώρος που είχε δημιουργηθεί κατασκευαστικά από τις ανάγκες εξαερισμού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Όταν ο Andrew Gordon, Animator, πήγε στο συγκεκριμένο γραφείο, αντίκρισε ένα πορτάκι στον τοίχο με ένα κλειδί. Όταν το άνοιξε, είδε πως ήταν μία καταπακτή. Τρύπωσε μέσα στο μικρό τούνελ και ξαφνικά βγήκε σε ένα χώρο που είχε το μέγεθος δωματίου. Έτσι αποφάσισε να αρχίσει να διακοσμεί αυτό τον κενό χώρο.

    Σε ένα animated clip που έδωσε στην δημοσιότητα, ο Andrew Gordon λέει την ιστορία για το πώς ξεκίνησε να διακοσμεί αυτό το μυστικό δωμάτιο, αλλά και πώς το ανακάλυψε ο σκηνοθέτης της Pixar, ο Andrew Stanton και μετέπειτα ο Steve Jobs που θεώρησαν ότι ήταν μία super cool ιδέα.

    Για το περίφημο μυστικό δωμάτιο στην Pixar γίνεται λόγος και στη βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson. Στην αναφορά αυτή δίνεται μία μικρή ιστορία του δωματίου αλλά και μερικά από τα ονόματα που πέρασαν τις ώρες τους συντροφιά με τον Steve Jobs στο δωμάτιο αυτό, όπως ο Roy Dinsney, ο Tim Allen ή ο Randy Newman. Αν και το δωμάτιο ήταν ο χώρος για να απολαύσουν οι «μύστες» το ποτό τους, όσο κι αν δεν έπινε ο ίδιος ο Steve Jobs, απολάμβανε στιγμές καλής παρέας και διαλογισμού με τους συνδαιτυμόνες.

    Αργότερα, τα στελέχη της Pixar σταμάτησαν να χρησιμοποιούν την μικρή καταπακτή και κατασκεύασαν μία συρόμενη βιβλιοθήκη που άνοιγε με ένα μυστικό κουμπί για να μπουν στο Lucky 7 Lounge. Φωτογραφικό υλικό που έχει διαρρεύσει από κάποιους τυχερούς επισκέπτες, δείχνει το μυστικό κουμπί που ήταν κρυμμένο κάτω από μία προτομή αλλά και διάφορα στιγμιότυπα από την… χρήση του δωματίου. Cool;

    H καταπακτή που οδηγούσε στο Lucky 7 Lounge
    The Lucky 7 Lounge

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles