20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Υποδεχτείτε τους νέους Fantastic Four της Marvel! Στο cast Pedro Pascal και Vanessa Kirby

    Είναι επίσημο! Η Marvel επιβεβαίωσε τους πρωταγωνιστές του νέου Fantastic Four και δημοσιοποίησε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για την επόμενη εκδοχή της δημοφιλούς ομάδας.

    Ποιους θα δούμε στο νέο Fantastic Four

    Πιο συγκεκριμένα, η Marvel Studios επιβεβαίωσε ότι ο Pedro Pascal, η Vanessa Kirby, ο Ebon Moss-Bachrach και ο Joseph Quinn θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή της ταινίας ως Reed Richards, Sue Richards, Ben Grimm, επίσης γνωστός ως the Thing, και Johnny Storm, αντίστοιχα. Η επιβεβαίωση έβαλε τέλος στις πολύμηνες φήμες και εικασίες γύρω από το κάστινγκ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Matt Shakman, προσφέροντας ταυτόχρονα μια χαριτωμένη, ρετρό εμφάνιση της ομάδας από τη δεκαετία του ’60 και ένα νέο λογότυπο. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον συχνά ενοχλητικό ρομποτικό σύντροφο της οικογένειας, τον HERBIE.

    Ο Pascal, που συνεχίζει να ενσαρκώνει εντυπωσιακούς χαρακτήρες μετά τα “The Last of Us”, “The Mandalorian”, “Game of Thrones” και άλλα, είχε ανακοινώσει την πιθανή ανάληψη του ρόλου τον Νοέμβριο του 2023, και φαίνεται ότι οι φήμες έχουν επαληθευτεί.

    Η πλοκή του σεναρίου μπορεί να παραμένει μυστικό, αλλά στα κόμικς, οι Fantastic Four είναι αστροναύτες που μετατρέπονται σε υπερήρωες μετά από έκθεση στις κοσμικές ακτίνες στο διάστημα.

    Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Fantastic Four είναι η 25η Ιουλίου του 2025, δηλαδή η ταινία ανταλλάζει θέση με το Thunderbolts, το οποίο τώρα θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου 2025. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει επίσης ότι ο John Krasinski, που πρωταγωνίστησε ως Reed Richards στο “Doctor Strange στο Multiverse of Madness”, δεν θα επιστρέψει σε αυτή την ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! O Marvel Jesus είναι εδώ… Δείτε το 1ο trailer τoυ Deadpool and Wolverine! – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles