17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η κάμερα δράσης Canon IVY REC ακολουθεί το πνεύμα της περιπέτειας κάθε στιγμή

    Σχεδιασμένη για να ακολουθεί πάντα το πνεύμα της περιπέτειας σε κάθε εξόρμηση στη φύση, η Canon IVY REC  είναι μια ευχάριστη και εύχρηστη κάμερα δράσης, που προσαρμόζεται με κλιπ στη ζώνη ή στην τσάντα ενώ χωράει άνετα στην τσέπη. Αντέχοντας στο νερό* και τους κραδασμούς**, η υψηλής αντοχής Canon IVY REC είναι φτιαγμένη για να σας συνοδεύει οπουδήποτε βρίσκεστε κάθε στιγμή. Διαθέτοντας μια πλειάδα χαρακτηριστικών, όπως βιντεοσκόπηση Full HD 1080p με ρυθμό μέχρι 60fps, συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth® και φόρτιση μέσω USB, η Canon IVY REC είναι η activity camera που απλώς θέλει να… περνάει καλά.

    Canon IVY REC-01

    Με βάρος μόλις 90 γραμμάρια, η Canon IVY REC έχει ανάλυση 13.0 Megapixels, επιτρέποντας στους λάτρεις της περιπέτειας να καταγράφουν ποιοτικές φωτογραφίες και  Full HD video αποθηκεύοντάς το σε κάρτα microSD. Με αντοχή στο νερό σε βάθος 2 μέτρων για 30 λεπτά και σχεδιασμένη για να αντέχει σε πτώση από ύψος μέχρι και 2 μέτρα, η ελαφριά και φορητή κάμερα μπορεί να αντέξει τα φυσικά στοιχεία και τη χρήση σε αντίξοα περιβάλλοντα. Επιπλέον, δεν έχει οθόνη που μπορεί να ραγίσει, αφού το κλιπ λειτουργεί ως σκόπευτρο και μπορεί να προσδεθεί σε ζώνη, στην τσάντα ή στο ορειβατικό σκοινί για εύκολη πρόσβαση, καθιστώντας την, την ιδανική κάμερα για όσους αναζητούν συγκινήσεις με δράση.

    Φτιαγμένη για δραστηριότητες όπως σκι, σκέιτμπορντ, θαλάσσια σπορ ή ορεινή ποδηλασία, η  κάμερα αντέχει στις κακουχίες των extreme sports και φυσικά επίσης ιδανική για πιο ήπιες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth® επιτρέπει στους φίλους των social media να μοιράζονται άμεσα τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Canon Mini Cam*** με συμβατές συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή επιτρέπει εύκολη επεξεργασία εικόνας και δυνατότητα απομακρυσμένης προβολής – Remote Live View, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τις εικόνες τους και τα βίντεό τους ασύρματα από την οπτική της κάμερας.

    Canon IVY REC-03

    Διατίθεται σε 4 εντυπωσιακά και έντονα χρώματα: Dragon fruit (ροζ), Avocado (πράσινο), Stone (γκρίζο) και Riptide (μπλε), και έτσι αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για όσους θέλουν να καταγράφουν και να μοιράζονται αυθόρμητες στιγμές με τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να ριψοκινδυνεύουν να κάνουν ζημιά στο smartphone τους.

    Η Canon IVY REC συμπληρώνει τη δημοφιλή σειρά Canon Zoemini, αποτελώντας μέρος μιας συναρπαστικής και καινοτομικής σειράς προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για τη νεότερη γενιά καταναλωτών που απολαμβάνουν την δικτύωση. Εστιάζοντας στη διασκέδαση, την ευχρηστία και το προσιτό κόστος, η Canon τηρεί τη δέσμευσή της να παράγει παγκόσμιας κλάσης προϊόντα που επιτρέπουν στους δημιουργούς περιεχομένου να απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά τους και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

    * Αδιάβροχη σε βάθος μέχρι και 2 μέτρα για μέγιστη διάρκεια 30 λεπτών (σε γλυκό νερό – προδιαγραφές IP68).

    Canon IVY REC-02

    ** Αντικραδασμική για πτώσεις από ύψος μέχρι 2 μέτρα. Οι μέθοδοι δοκιμών αντοχής για κραδασμούς είναι μοναδικές για αυτό το προϊόν και δεν αποτελούν εγγύηση για ζημιές ή δυσλειτουργίες για το προϊόν.

    ***Η επεξεργασία και ο διαμοιρασμός απαιτούν λήψη της εφαρμογής Canon Mini Cam app, που διατίθεται χωρίς χρέωση στο App Store και στο Google Play, σε συμβατή φορητή συσκευή σε σύζευξη με την Canon IVY REC μέσω Bluetooth®. Η εφαρμογή είναι συμβατή με φορητές συσκευές που τρέχουν iOS 11 ή μεταγενέστερο, και συσκευές Android που τρέχουν Android 5.1 ή μεταγενέστερο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles