24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η Keira Knightley εξομολογείται: Αυτή είναι η “σκοτεινή” πλευρά των Πειρατών της Καραϊβικής

    Έχει καταστεί σαφές κατά καιρούς ότι η βιομηχανία του θεάματος έχει και σκοτεινές πτυχές. Ειδικά στο Hollywood τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, κάτι που αποδεικνύεται και από μια εκ βαθέων εξομολόγηση της Keira Knightley, που αφορά την εμπειρία της από τους Πειρατές της Καραϊβικής.

    Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ήταν μόλις 17 ετών όταν εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, η οποία εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε και στην επιτυχημένη ταινία Love Actually, βλέποντας την καριέρα της να απογειώνεται. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια αργότερα, η εμπειρία ήταν αρκετά “τραυματική” για εκείνη. Η Knightley σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Variety αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το βρήκα αρκετά τρομακτικό. Δεν είμαι εξωστρεφής άνθρωπος. Έτσι ήταν πολύ δύσκολο αυτό το επίπεδο κριτικής και δημοσιότητας. Ήταν σε μια ηλικία όπου διαμορφώνεσαι, δεν έχεις γίνει ακόμα, και χρειάζεται να κάνεις λάθη. Είναι μια πολύ εύθραυστη ηλικία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες”.

    “Είσαι κατά κάποιον τρόπο ακόμα ένα παιδί. Ήταν τραυματικό, αλλά διαμόρφωσε το υπόλοιπο της καριέρας μου.” Η ηθοποιός ακόμα αποκάλυψε ότι το 2008 υποβλήθηκε σε υπνοθεραπεία για να μην πάθη πανικό από το άγχος στο κόκκινο χαλί των BAFTA, και αργότερα διαγνώστηκε με PTSD. Παράλληλα, στο Hollywood Reporter το 2018 δήλωσε: “Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 22 μου, οπότε σταμάτησα για έναν χρόνο και διαγνώστηκα με μετατραυματικό στρες λόγω όλων αυτών που βίωνα. Έπρεπε να κάνω συστηματική θεραπεία.”

    Αυτό που δεν βοήθησε την Keira Knightley την εποχή εκείνη ήταν ότι ήταν “απίστευτα αυστηρή” με τον εαυτό της στα αρχικά στάδια της καριέρας της. Μιλώντας στο Harper’s Bazaar το 2023, είπε: “Ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλή. Ήμουν εντελώς αποφασισμένη. Ήμουν πολύ φιλόδοξη.”

    “Πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι συνεχώς, κάτι που είναι εξουθενωτικός τρόπος για να ζεις τη ζωή σου. Εξουθενωτικός.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Keira Knightley μόλις εξομολογήθηκε κάτι σοκαριστικό για τα μαλλιά της!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles