20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Konami επιβεβαιώνει την επιστροφή του Silent Hill

    Επιτέλους συμβαίνει. Μια δεκαετία μετά από το τελευταίο παιχνίδι Silent Hill, το γνωστό survival horror franchise επιστρέφει και μάλιστα… δυναμικά. Το μέλλον της σειράς Silent Hill αναμένεται να αποκαλυφθεί αυτή την Τετάρτη, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Konami στoν επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που οι φήμες “δίνουν και παίρνουν”.

    Τι μπορούμε, λοιπόν, να περιμένουμε από το Silent Hill Transmission που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου; Τα προηγούμενα χρόνια οι φήμες ήθελαν αρκετά Silent Hill projects να βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Το remake του Silent Hill 2 βρέθηκε στο επίκεντρο αρκετών δημοσιευμάτων, το οποίο λέγεται ότι αναπτύσσεται από το Layers of Fear studio Bloober Team. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε στη βάση δεδομένων της επίσημης υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για την Κορέα και ένα project με τίτλο Silent Hill: The Short Message. Λίγες μέρες υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν!

    Διαβάστε επίσης:

    Το δημοφιλές επιτραπέζιο Catan έρχεται στις κονσόλες το 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles