15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Lady Gaga πετάει πάνω από τη σκηνή με το… “flying dress” της

    Οι ασυνήθιστες εμφανίσεις της Lady Gaga δεν είναι κάτι περίεργο, ωστόσο το φόρεμα με το οποίο παρουσιάστηκε χθες στη Νέα Υόρκη είναι λιγάκι πιο ξεχωριστό και με “υποψία” τεχνολογικού ενδιαφέροντος.

    Το “flying dress” του δημοφιλούς fashion icon την έκανε να πετάξει (έστω και σε μικρό ύψος πάνω από τη σκηνή) πάνω από το Brooklyn Navy Yard, χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή του, αλλά και την τροφοδοσία του από… μπαταρίες.

    Lady Gaga

    Η εντυπωσιακή κατασκευή του μοιάζει με ένα “γιγαντιαίο” AR Drone και περιλαμβάνει μία στρογγυλή βάση, ένα “στύλο” που αποτελεί το κυρίως τμήμα του φορέματος και έξι κυλίνδρους συνδεδεμένους μεταξύ τους που διαθέτουν αντίστοιχους έλικες από ανθρακονήματα και της επιτρέπουν να ίπταται.

    Για την Lady Gaga είναι, ουσιαστικά, ένα “όχημα” και όχι ένα φόρεμα, ενώ συμβολίζει τα… νιάτα, να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι ο χειρισμός του δε γίνεται από την ίδια, αλλά από την ομάδα τεχνικών της.

    Σχεδιάστηκε από την εταιρεία Studio XO με έδρα το Λονδίνο και… καθώς αφήνει την Lady Gaga να αιωρείται πάνω από το έδαφος, αποτελεί μία καλή “πρόβα” για την εμφάνισή της στο… διάστημα το 2015. Κάποιοι κακεντρεχείς αναφέρουν πως, αν ξεφύγει ο χειρισμός στους τεχνικούς της και τη στείλουν από τώρα, δε θα λείψει σε κανέναν… Κακίες! 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles