17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tα νέα Lenovo Yoga 2 σε 1 στην ελληνική αγορά!

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Αθήνα, η Lenovo παρουσίασε τα νέα Yoga 2 σε 1 laptop της για την ελληνική αγορά.

    Yoga-300

    Στην πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση είδαμε όλα τα Yoga σε δράση, από την “budget” σειρά Yoga 300 μέχρι τα ισχυρά 500 και το “στέμμα” της σειράς, το κορυφαίο Yoga 900 που έκλεψε τις εντυπώσεις. Διαθέτουν ισχυρό hardware και εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, όμως το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η περιστροφή της οθόνης κατά 360 μοίρες, το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να τα χειριστείτε σε πολλές διαφορετικές θέσεις, είτε σαν tablet, είτε σαν τυπικά notebooks, ακόμη και να τα στηρίξετε στο γραφείο σας για πιό άνετη χρήση σαν οθόνες αφής.

    lenovo yoga (6)

    lenovo yoga (5)
    Μπορέσαμε ακόμη και να “ζωγραφίσουμε” στις οθόνες αφής τους χρησιμοποιώντας μόνο… λαχανικά, όπως θα καρότα και πιπεριές, σε μια μικρή επίδειξη της Lenovo των διαφόρων χρήσεων που μπορεί να έχει ένα notebook για κάθε χρήστη. Η οθόνη μπορεί να δεχθεί input από πολλά διαφορετικά αντικείμενα εκτός του χεριού μας, ενώ υπάρχει και αναγνώριση κινήσεων ώστε να μην χρειάζεται να την αγγίξετε αν π.χ. έχετε βρεγμένα ή λερωμένα χέρια και παρακολουθείτε κάποιο video.

    lenovo yoga lenovo yoga (3)

    lenovo yoga (4)
    Αναμφίβολα το κορυφαίο Lenovo Yoga 900 έκλεψε την παράσταση, όντας διεθνώς το λεπτότερο μετατρέψιμο Intel Core laptop και με το ενισχυμένο watchband hinge για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα κατά την αναδίπλωση της οθόνης, ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης! Πανίσχυρο hardware, ενσωματωμένος projector για προβολή ταινιών και ηχεία της JBL το καθιστούν μια κορυφαία πρόταση notebook στην αγορά.

    yoga-900-hero-img

    Τέλος, η Lenovo προσφέρει εγγύηση 2 ετών on-site, καθώς έρχεται στο χώρο σας, παραλαμβάνει το notebook σας και το επιστρέφει επισκευασμένο, χωρίς καμία χρέωση. Η εγγύηση είναι επεκτάσιμη για ένα ακόμη έτος, αν το επιθυμείτε. Τα Lenovo Yoga 300 και 500 είναι ήδη διαθέσιμα και εντός του Δεκεμβρίου θα είναι και το Lenovo Yoga 900.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles