15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG αναβαθμίζει την εμπειρία στην κουζίνα με τη νέα υπηρεσία LG ThinQ Recipe

    Η LG Electronics (LG) σκοπεύει να κάνει τη ζωή στην κουζίνα πιο εύκολη από ποτέ με τις νέες συσκευές μαγειρικής, το LG InstaView® Double Oven Range και τον φούρνο μικροκυμάτων Over-the-Range. Διαθέτοντας τις βασικές τεχνολογίες της εταιρείας, αυτές οι κορυφαίες συσκευές είναι οι πρώτες που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στη νέα υπηρεσία LG ThinQ™ Recipe[1]. Το Double Oven Range διαθέτει την τεχνολογία LG InstaView που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το εσωτερικό της συσκευής, χτυπώντας απλά δύο φορές το τζάμι, φωτίζοντας το εσωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα και να χαθεί ο ζεστός αέρας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση μαγειρικής για τα σύγχρονα σπίτια, με τα δύο προϊόντα να κάνουν το ντεμπούτο τους στην CES 2022 την επόμενη εβδομάδα.

    Η νέα σειρά φούρνων αξιοποιεί την τεχνολογία ProBake® Convection της LG για γρήγορο και με ακρίβεια μαγείρεμα χωρίς προθέρμανση, προσφέροντας νόστιμα, ομοιόμορφα μαγειρεμένα γεύματα κάθε φορά. Με τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της ροής του αέρα, το ProBake προσφέρει τη δυνατότητα μαγειρικής σε λιγότερο χρόνο, ενώ είναι επίσης το βασικό στοιχείο στις λειτουργίες Air Fry και Air Sous Vide του φούρνου. Το Air Fry επιτρέπει στους μάγειρες να δημιουργούν απολαυστικές, τραγανές τηγανητές λιχουδιές, χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερο λάδι, ενώ το Air Sous Vide εξασφαλίζει μαλακά, ζουμερά πιάτα σε λιγότερο χρόνο που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους, χάρη στην τεχνολογία UltraHeat™ Power Burner της LG.

    Ο φούρνος μικροκυμάτων LG Over-the-Range, αξιοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία Steam Cook για την προετοιμασία φαγητών που είναι πιο ζουμερά, πιο υγιεινά και πιο νόστιμα. Το Slide-out ExtendaVent™ σε αυτόν τον premium φούρνο μικροκυμάτων είναι αποτελεσματικό στη μείωση της παρουσίας καπνού και των παρατεταμένων οσμών στην κουζίνα. Επιπλέον, με το EasyClean interior, ο φούρνος είναι εύκολο για να διατηρηθεί καθαρός χάρη στην προηγμένη επίστρωση που αποτρέπει τη συγκέντρωση υπολειμμάτων από τα τρόφιμα και το λίπος, ενώ επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό μόνο με ένα υγρό πανί[2]. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της LG αποτυπώνεται με ακρίβεια στον ανοξείδωτο χάλυβα και το γυάλινο πάνελ του LG WideView™ Window.

    Η νέα για το 2022 υπηρεσία LG ThinQ Recipe προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη και άνετη εμπειρία χρήσης, καθιστώντας όλες τις έξυπνες υπηρεσίες της κουζίνας και το περιεχόμενο της LG και των συνεργατών της συγκεντρωμένα όλα σε ένα μέρος. Με πρόσβαση μέσω της εφαρμογής ThinQ, το LG ThinQ Recipe προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ψάξει, να σχεδιάσει, να αγοράσει και να μαγειρέψει, ακολουθώντας εκατοντάδες εύκολες συνταγές, συμπεριλαμβανομένων των λαχταριστών επιλογών από το SideChef, το Innit και το LG Originals Series, το τελευταίο προετοιμασμένο από τους ίδιους τους σεφ της LG που χρησιμοποιούν μόνο συσκευές μαγειρικής της LG[3]. Με την υποστήριξη του SideChef, το ThinQ Recipe προσφέρει επίσης περισσότερες από 10.000 συνταγές που μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες με ένα κλικ για την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής στο σπίτι, μετατρέποντας μια συνταγή ή ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γεύματος μέχρι την άμεση παραγγελία για τα απαραίτητα ψώνια από το παντοπωλείο μέσω της εφαρμογής του Walmart ή του Amazon Fresh[4].

    Σε συνεργασία με την AI start-up Foodspace Technology με έδρα τη Βοστώνη, το ThinQ Recipe ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία Scan to Cook της LG που εξοικονομεί χρόνο, για σάρωση και αποστολή οδηγιών μαγειρέματος για επιλεγμένα κατεψυγμένα γεύματα.

    Το Proactive Customer Care, η λύση εξυπηρέτησης πελατών με τεχνητή νοημοσύνη της LG, είναι επίσης προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής ThinQ. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και deep learning για την ανάλυση δεδομένων της απόδοσης των προϊόντων, το Proactive Customer Care μπορεί να στείλει στους χρήστες χρήσιμες ειδοποιήσεις και συμβουλές συντήρησης για να διατηρήσουν τη βέλτιστη λειτουργία των φούρνων LG με το πέρασμα του χρόνου[5].

    Το LG InstaView Range με ThinQ Recipe θα βρίσκεται στο virtual booth της LG στην CES 2022 που ξεκινά στις 5 Ιανουαρίου.

    ******

    [1] Η εφαρμογή LG ThinQ Recipe ισχύει για μοντέλα που διαθέτουν Scan to Cook. Οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή.

    [2] Το EasyClean διατίθεται μόνο σε μοντέλα αερίου.

    [3] Η εφαρμογή LG ThinQ Recipe ισχύει για μοντέλα που διαθέτουν Scan to Cook. Οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή.

    [4] Οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή.

    [5] Η διαθεσιμότητα του Proactive Customer Care μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο ή την περιοχή.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles