18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η LG εγκαταλείπει το modular design, έτσι το G6 θα είναι ένα… κανονικό (και όχι αρθρωτό) smartphone

    Τα Modular Phones σε αυτή τη φάση δε φαίνεται να κερδίζουν τη μάχη… Ξεκινώντας από τα νέα για το Project Ara και καταλήγοντας στην αναφορά της Eletronics Times από την Κορέα ότι η LG δε θα επιστρέψει με modular design στο G6, το συμπέρασμα είναι πως μάλλον δε θα μας απασχολήσουν και πολύ το επόμενο διάστημα.

    lg-g5-friends

    Οι Κορεάτες φαίνεται πως επιστρέφουν σε ένα κλασικό design για την επόμενη ναυαρχίδα τους, με το πείραμα του G5 να θεωρείται …αποτυχημένο. Η LG είχε σπουδαία σχέδια για το αρθρωτό κορυφαίο smartphone της και τους… φίλους του, τα αξεσουάρ δηλαδή που το συνόδεψαν. Μας είχε υποσχεθεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα, ωστόσο τα σχέδιά της δεν προχωρούν, καθώς η συσκευή δεν είχε την αναμενόμενη υποδοχή από την αγορά και το όλο concept δεν ήταν μάλλον έτοιμο να υποστηρίξει ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

    Ίσως τελικά κανείς να μη θέλει αυτή τη στιγμή ένα modular phone, σε κάθε περίπτωση, και δε γνωρίζουμε αν θα το θέλει και στο μέλλον. Πάντως, υπάρχει ακόμη μία πρόταση στην αγορά, το Moto Z και τα Moto Mods, και αναμένουμε να δούμε πως (και αν) θα συνεχίσει με αυτό η Lenovo – ο μόνος παίκτης που έχει απομείνει στο χώρο αυτή τη στιγμή.

    Σύμφωνα με την Electronics Times και το δημοσίευμα που αφορά την LG, από την κορεατική εταιρεία φαίνεται ότι συνειδητοποίησαν ότι οι χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι από την πολυπλοκότητα των modular phones και το κόστος των extra εξαρτημάτων. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις πελατών και αγορών, παρά να… θαφτεί μέσα στη δημιουργία μίας καινοτομίας.

    Συμφωνείτε με την απόφαση της LG να εγκαταλείψει το modular design στην επόμενη ναυαρχίδα της;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles