15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η LG προσφέρει μία μοναδική virtual εμπειρία για… καλό σκοπό!

    Για την καμπάνια LG Healthy Home Solutions, η LG Electronics (LG) καλεί τους fans του Animal Crossing the Horizon και του Fortnite να βιώσουν εικονικά τις πλέον πρόσφατες Healthy Home Solutions της εταιρείας και να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ανεβάζοντας στιγμιότυπα από το παιχνίδι στα κοινωνικά μέσα, οι gamers μπορούν να κάνουν μια δωρεά στο “Habitat for Humanity” Νοτίου Κορέας της LG.

    Το LG Home Island στο Animal Crossing the Horizon διαθέτει τρεις θεματικές ζώνες, όπου οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τις προηγμένες συσκευές της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές αποστολές. Στο Cleaning Maze Clothing Care Zone, οι fans θα μπορούν να δουν το πλυντήριο ρούχων, το στεγνωτήριο και το Styler ενώ καθοδηγούν το avatar τους μέσα από το maze course challenge. Το Juicy Fresh Kitchen Zone επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία χρήσης του ψυγείου και του πλυντηρίου πιάτων της LG, ενώ το Cool Breeze Air Zone είναι εκεί για να ‘βιώσουν’ τον φρέσκο αέρα και τις προηγμένες δυνατότητες ψύξης των προϊόντων της εταιρείας.

    Οι παίκτες που ολοκληρώνουν την αποστολή  “ξεκλειδώνοντας” όλες τις οικιακές συσκευές στο χάρτη της LG στο Fortnite, μπορούν να αποκτήσουν «πολύτιμα αντικείμενα με θεραπευτικές ιδιότητες». Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη, όντας οι πρώτοι που άδραξαν την πρόκληση του LG Battle Square.

    Η LG θα πραγματοποιήσει μια δωρεά στο Habitat Korea εκ μέρους των παικτών που θα ανεβάσουν ένα screenshot από το Habitat Korea Photo Zone στους λογαριασμούς τους στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter με το hashtag #LGHome. Οι δωρεές προορίζονται για το έργο του Habitat Korea στην Κένυα, την Ινδία και το Βιετνάμ, ενώ για την περαιτέρω υποστήριξη των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη, η LG θα παρέχει ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και άλλες συσκευές σε δημόσιες εγκαταστάσεις, όπως σχολεία και βιβλιοθήκες.

    «Η καμπάνια LG Healthy Home Solutions προσφέρει μια μοναδική εικονική εμπειρία και έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο για να υποστηρίξετε έναν πραγματικά αξιόλογο σκοπό με ασφάλεια και υπευθυνότητα», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η πετυχημένη καμπάνια μας πέρυσι είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση πάνω από 200 νέων οικιακών συσκευών σε νέα σπίτια και τη βελτίωση της ζωής εκατοντάδων οικογενειών».

    Για να συμμετάσχετε στην καμπάνια της LG, εισαγάγετε το Dream Address DA-0265-8322-0996 στο Animal Crossing the Horizon ή το island 0850-7901-9021 στο Fortnite. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.lg.com/in/healthyhomesolution.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles