13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Logitech G λανσάρει τα πρώτα gaming ακουστικά earbuds: τα Logitech G FITS!

    Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, ανακοίνωσε το λανσάρισμα των ακουστικών True Wireless Gaming Earbuds της Logitech G FITS, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε αυτί για να δημιουργήσουν μια ιδανική εφαρμογή χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Lightform της Logitech. Με την υποστήριξη της ασύρματης τεχνολογίας συνδεσιμότητας LIGHTSPEED αλλά και του Bluetooth, τα Logitech G FITS προσφέρουν απόδοση ήχου υψηλής απόδοσης για gaming σε PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch και Smartphones.

    «Αυτά είναι τα πρώτα ειδικά προσαρμοσμένα ακουστικά earbuds για gaming», δήλωσε ο Ujesh Desai, Aντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Logitech Gaming. «Απλώς πατήστε ένα κουμπί και η τεχνολογία Lightform θα σας δώσει ένα ακουστικό που ταιριάζει τέλεια στο αυτί σας. Αυτό το συνδυάζουμε με τον ασύρματο δέκτη LIGHTSPEED για να σας προσφέρουμε ένα ασύρματο ακουστικό με πραγματική απόδοση επιπέδου gaming».

    Τα Logitech G FITS είναι τα πρώτα ακουστικά τύπου earbuds που διαθέτουν ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED, παρέχοντας στους χρήστες ασύρματη σύνδεση επαγγελματικού επιπέδου, απόκριση ήχου υψηλής απόδοσης, μεγάλη σταθερότητα σύνδεσης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν μέσω LIGHTSPEED στο PC τους, σε Mac, PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch (σε dock) και συσκευές Android μέσω USB-A ή USB-C. Με έως και επτά ώρες χρόνου ακρόασης και επιπλέον οκτώ ώρες με τη θήκη φόρτισης στο LIGHTSPEED, οι χρήστες μπορούν να παίζουν παιχνίδια, μουσική και ταινίες όλη την ημέρα. Όταν συνδέονται μέσω Bluetooth, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά για 10 ώρες με επιπλέον 12 ώρες με τη θήκη φόρτισης.

    Όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα έτσι και τα αυτιά κάθε ανθρώπου είναι μοναδικά. Δεδομένου ότι τα περισσότερα ακουστικά διατίθενται μόνο σε λίγα γενικά μεγέθη, είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε ακουστικά που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς. Με τα Logitech G FITS και την πατενταρισμένη τεχνολογία Lightform, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν μια προσαρμοσμένη, ιδανική εφαρμογή μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Η χρήση του Lightform και της εφαρμογής Logitech G FITS για φορητές συσκευές θα ενεργοποιήσει μια σειρά από ενσωματωμένες λυχνίες LED, οι οποίες θα σκληρύνουν τα γεμάτα τζέλ άκρα στο περίγραμμα κάθε αυτιού. Η προσαρμοσμένη τεχνολογία σχεδίασης των ακουστικών παρέχει μια άνετη, ασφαλή εφαρμογή και δημιουργεί μια «σφραγίδα» που αποκλείει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για να προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία παθητική απομόνωση ήχου.

    Ο κομψός σχεδιασμός σε σχήμα χαπιού διατίθεται σε δύο χρώματα: μαύρο ή λευκό για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ. Με επιδόσεις και καινοτομίες επιπέδου gaming, τα G FITS είναι μια ασύρματη επιλογή ακουστικών για παίκτες που δίνουν προτεραιότητα στην πλήρη ελευθερία και την τέλεια εφαρμογή.

    Εκτός από την άνεση, την τέλεια εφαρμογή και την παθητική ακύρωση εξωτερικού θορύβου, τα Logitech G FITS προσφέρουν πλήρη, ζεστό και λεπτομερή ήχο με δυνατά μπάσα. Με την εφαρμογή Logitech G FITS, οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ισοσταθμιστή ήχου με έτοιμες ρυθμίσεις για παιχνίδια FPS ή RPG, μουσική, podcast, ενίσχυση μπάσων και πολλά άλλα ενώ φυσικά προσφέρονται και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ήχου.

    Για καθαρές φωνητικές επικοινωνίες εντός των παιχνιδιών, κάθε ακουστικό προσφέρει δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης. Εάν παίζετε με φίλους ή κάνετε streaming, όλα όσα λέτε  θα ακούγονται δυνατά και καθαρά.

    Τιμές και Διαθεσιμότητα

    Τα ακουστικά earbuds Logitech G FITS True Wireless Gaming αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής με προτεινόμενη τιμή λιανικής €259.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles