BREAKING

Η L’Oréal στην CES 2021! H υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς!

Μπορεί στην CES 2021 τον κύριο λόγο να τον έχουν "παραδοσιακά" τα προϊόντα που αφορούν τον κόσμο της mobile τεχνολογίας και του computing, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες καινοτόμες high-tech λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Η L' Oreal για παράδειγμα είναι η εταιρεία που επανακαθορίζει τον όρο "beauty-tech", για αυτό και το L' Oreal Water Saver είναι το σύστημα περιποίησης μαλλιών για το κομμωτήριο, το οποίο θα λύσει τα χέρια σε κάθε επαγγελματία που θέλει το καλύτερο για την επιχείρηση του. 

Χαρίζοντας άνεση, καινοτομία και ξεχωριστή πολυτέλεια, ο νέος αυτός τρόπος λουσίματος και φροντίδας των μαλλιών συνδυάζει το "τερπνόν μετά του ωφελίμου", καθώς όχι μόνο εξοικονομεί νερό, αλλά παράλληλα φροντίζει για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών. Όμως υπάρχει και ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος που το εν λόγω εξελιγμένο σύστημα μαλλιών αποτελεί μια συμφέρουσα πρόταση, καθώς μειώνει τη χρήση νερού έως και 80%, περικόπτοντας έτσι σημαντικό το κόστος για οποιαδήποτε επιχείρηση το προτιμήσει. Μάλιστα, η εμπειρία είναι τόσο ξεχωριστή και ξεκούραστη που μοιάζει με... τελετουργικό ομορφιάς! 

Φυσικά, σε αυτό το σημείο θα αναρωτιέστε για το πως ακριβώς λειτουργεί η εν λόγω εξελιγμένη beauty-tech πρόταση της L' Oreal. Το Water Saver ενσωματώνει την πολυετή κληρονομιά της L'Oréal στην τεχνογνωσία της δημιουργίας, με την τεχνολογία βελτιστοποίησης χρήσης νερού της Gjosa, η οποία εφαρμόζει την αρχή της κλασματοποίησης που χρησιμοποιείται σε κινητήρες πυραύλων για τις ροές νερού. Τα σταγονίδια νερού συγκρούονται σύμφωνα με μια καθορισμένη κατεύθυνση και ομοιόμορφη κατανομή. Αυτό μειώνει το μέγεθός τους και αυξάνει την ταχύτητά τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε σταγόνα νερού χρησιμοποιείται στη διαδικασία λουσίματος των μαλλιών, κάνοντας τα σαμπουάν, τα μαλακτικά και άλλες θεραπείες ευκολότερο να ξεπλυθούν.

H πρωτοπορία της εν λόγω πρότασης έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει υψηλή ταχύτητα νερού και 80% μείωση νέρου σε σύγκριση με το τυπικό λούσιμο μαλλιών, πατενταρισμένο cloud cleansing που δημιουργεί σταγονίδια 10 φορές μικρότερα, για καλύτερη απορρόφηση και ταχύτερο ξέβγαλμα. Τέλος, ο δυναμικός πίνακας αναφοράς βοηθάει τους επαγγελματίες να παρακολουθούν τα δεδομένα εξοικονόμησης νερού και κόστους τα οποία απεικονίζοντυαι σε ένα συνοδευτικό ταμπλό.

Η εμπειρία περιποίησης μαλλιών L'Oréal Water Saver είναι διαθέσιμη τώρα σε επιλεγμένα κομμωτήρια L'Oréal στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, ενώ όπως έγινε γνωστό η παγκόσμια διάθεση θα ακολουθήσει από το 2021 έως το 2022. H L' Oreal υπολογίζει ότι με τη χρήση του Water Saver θα εξοικονομούνται εώς και ένα δισεκατομμύριο γαλόνια νερού ανά έτος! 

High-tech beauty to the... max! 

Εκτός από το Water Saver, η L'Oréal παρουσίασε επίσης το Yves Saint Laurent Rouge Sur Mesure Powered by Perso, μια πρώτη συσκευή για το σπίτι η οποία παρέχει εξατομικευμένα κραγιόν. Αυτή η κομψή συσκευή με τεχνολογία AI, που αναπτύχθηκε αρχικά από το L'Oréal Technology Incubator, χρησιμοποιεί σετ χρωμάτων από το εμβληματικό σύμπαν του YSL σε κόκκινο, nude, πορτοκαλί ή φούξια. Οι χρήστες του συστήματος Perso μπορούν να δημιουργήσουν χιλιάδες ξεχωριστές αποχρώσεις του κραγιόν YSL Velvet Cream Matte Finish με ένα άγγιγμα. Μια περιορισμένη προπώληση αυτής της πρωτοποριακής συσκευής, στην τιμή των 299$ είναι διαθέσιμη μέσω εγγραφής στη διεύθυνση https://www.yslbeauty.com/rouge-sur-mesure και με παράδοση στις αρχές της άνοιξης του 2021. Κάτι μας λέει ότι όλες οι γυναίκες που λατρεύουν τη τεχνολογία θα θελήσουν να το δοκιμάσουν!  

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment