18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η μαγεία των Χριστουγέννων φτάνει σε κάθε παιδί… μέσα από την Πλαίσιο

    Με κεντρικό μήνυμα «Το είδα και σκέφτηκα έναν καλό σκοπό», η Πλαίσιο Computers αυτά τα Χριστούγεννα υποστήριξε σχολεία και Κοινωφελείς Οργανισμούς που έχουν υπό την αιγίδα τους ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Μια πρωτοβουλία που εκπορεύεται από την κοινή αγάπη όλων: την ενίσχυση των παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Σύσσωμη η εθελοντική ομάδα της εταιρείας, «Πλάι σου», βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας χιλιάδες παιδικά παιχνίδια, με τη σημαντική στήριξη των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά παιχνιδιών αξίας 60€ και άνω, στο διάστημα από τις 9 έως τις 24 Δεκεμβρίου, η Πλαίσιο προσέφερε αντίστοιχα παιχνίδια, ενισχύοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των παρακάτω δομών και οργανισμών:

    -Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που στηρίζει παιδιά σε όλη την Ελλάδα,

    -Το «Άσυλο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη,

    – Το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός», επίσης στη Θεσσαλονίκη,

    – Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, που τα διέθεσε σε συνεννόηση με συνεργαζόμενους τοπικούς φορείς,

    -Το «Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας» στην Ηλιούπολη Αττικής, και

    -Τοπικά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στην περιοχή της Μάνδρας & Ελευσίνας.

    Η συγκεκριμένη περίοδος που πραγματοποιήθηκε η δράση δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία, καθώς αυτές τις ημέρες η ανάγκη για στήριξη των ανθρώπων που χρειάζονται τη βοήθειά μας γίνεται ακόμα πιο έντονη. Το σπουδαιότερο όλων ήταν η ένθερμη ανταπόκριση των καταναλωτών, οι οποίοι απάντησαν στο κάλεσμα της Πλαίσιο και στήριξαν εμπράκτως αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας τη δυνατότητα να μοιραστούν αμέτρητα παιχνίδια στα παιδιά των επιλεγμένων δομών.

    Έτσι, όλοι μαζί κάναμε ένα δώρο για καλό σκοπό, γιατί τα Χριστούγεννα κάθε παιδί αξίζει το δικό του παιχνίδι.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles