21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Margot Robbie θα αναλάβει την παραγωγή του Harley Quinn spin-off

    Mπορεί το Suicide Squad να παίζεται ακόμα στις αίθουσες ωστόσο ένας χαρακτήρας της ιστορίας έκανε τόσο καλό γκελ στο κοινό και στους παραγωγούς, που έχει ήδη κλεισμένη superhero δουλειά. Όχι δεν μιλάμε για τον Joker, αλλά για την Harley Quinn που κατά κοινή ομολογία έκλεψε την παράσταση, ανάμεσα μάλιστα σ’ ένα πολυπληθές και ανδροκρατούμενο καστ.

    suicide-squad-margot-robbie-harley-quinn-movie

    Μπορεί να μην έφτασε η ταινία στα επίπεδα που ίσως ήθελε η συνεργασία Warner Bros/DC, ωστόσο έφερε λεφτά -έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια– και μέσα απ’ αυτή προέκυψε η ιδέα ενός δυνατού spin-off που συζητιέται εδώ και καιρό. Το νέο της υπόθεσης είναι πως η Margot Robbie που ερμηνεύει την απίθανη Harley, υπέγραψε συμβόλαιο με την WB για να αναλάβει χρέη executive producer του φιλμ.
    Σύμφωνα με το THR ήρθε σε συμφωνία για το συγκεκριμένο θέμα με το στούντιο, γεγονός που ουσιαστικά την συνδέει για κάμποσα ακόμα χρόνια με τον χαρακτήρα της Quinn. Οι φήμες αρχικά έκαναν λόγο πως το story θα έχει να κάνει με το “love affair” ανάμεσα σε Quinn και Joker, στη συνέχεια είπαν πως ίσως αυτό θα πάει κατά Birds of Prey μεριά, το team δηλαδή της DC που αποτελείται από πολλές και sexy ηρωίδες, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα μείγμα των παραπάνω. Να σημειώσουμε πως η Warner πρόσθεσε στη συμφωνία και την μελλοντική προσαρμογή του μυθιστορήματος Queen of the Air του συγγραφέα Dean N. Jensen, με την Robbie να αναλαμβάνει την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας ακροβάτριας τσίρκου της ιστορίας. Αυτό φυσικά σημαίνει πως η Warner πιστεύει πως έχει βρει ένα χρυσωρυχείο στο πρόσωπο της 26χρονης ηθοποιού και θέλει να τη δέσει στην ομάδα της, πριν την αρπάξει κανένα άλλο στούντιο. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Margot Robbie έχει μπροστά της ένα πολύ “busy” κινηματογραφικό μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles