15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Marlow Navigation επέλεξε την ZEBRA Consultants για τον εκσυγχρονισμό της ψηφιακής της υποδομής

    Tην ZEBRA Consultants επέλεξε η Marlow Navigation Co. Ltd για τον εκσυγχρονισμό της ψηφιακής της υποδομής. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της βραβευμένης πλατφόρμας της Red Hat, την Red Hat OpenShift Container Platform (OCP), που αποτελεί στην ουσία μια υβριδική πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές την ανάπτυξη, κλιμάκωση και παράδοση εφαρμογών στο cloud, η Marlow Navigation, κατάφερε να αποκομίσει τα ακόλουθα σημαντικά οφέλη:

    Παραγωγικότητα στην Ανάπτυξη: Χρησιμοποιώντας την OCP πλατφόρμα, έχει πετύχει να αυξήσει την παραγωγικότητα της ομάδας IT, καθώς τώρα απαιτείται λιγότερος χρόνος διαχείρισης στη φάση παραγωγής μιας εφαρμογής.

    Περιορισμός Κινδύνων: Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν στην OCP πλατφόρμα παρουσιάζουν τώρα λιγότερες διακοπές, περιορισμένους κινδύνους παραγωγικότητας του χρήστη και επομένως βελτιωμένη ποιότητα.

    Τέλος, σημειώνεται ότι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας OCP είναι ότι παρέχει όλα όσα χρειάζεται… μια ομάδα IT για να τρέχει containers με ακρίβεια σε οποιαδήποτε on-premise, public ή private υποδομή cloud. Επίσης, ενώνει τις διάφορες υποομάδες σε μια οικονομική και μοναδική πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει γρήγορα εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles