11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Marvel πήρε πίσω τα δικαιώματα του Namor!

    Η πιθανότητα να περάσει στη μεγάλη οθόνη ένας από τους πιο παλιούς ήρωες της Marvel, φάνταζε ολοένα και πιο δύσκολη. Και αυτό γιατί τα δικαιώματα του Namor, γνωστός και ως “King of Atlantis” ήταν εδώ και χρόνια στην Universal. Τελικά όμως μετά από ατελείωτη δολοποκία πίσω από τις κλειστές πόρτες των παραγωγών, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν. Η “κατάρα” φεύγει επιτέλους σιγά σιγά πάνω από τον ήρωα αφού η Marvel απέκτησε ξανά τα δικαιώματα του και ο Sub-Mariner είναι ελεύθερος να… κολυμπήσει προς το MCU.

    namor1

    O Chief Creative Officer της Marvel Joe Quesada, μιλώντας στο Fat Man on Batman podcast του Kevin Smith, έκανε την αποκάλυψη, έστω και εμμέσως, λέγοντας πως ο χαρακτήρας δεν είναι πλέον στα χέρια ούτε της Universal, ούτε της Fox, ούτε της Sony. Λίγο παραπάνω κρυψίνους απ’ όσο πρέπει, αλλά ΟΚ καταλάβαμε που το πάει.
    Έτσι μπορεί κάποτε το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige να είπε πως τα δικαιώματα του Namor είναι μία μπερδεμένη υπόθεση, φαίνεται όμως πως τώρα ξεμπέρδεψε και το μόνο που μένει είναι πότε θα τον δούμε να εμφανίζεται στο MCU. Κάτι που οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως μπορεί να συμβεί στο κοντινό μέλλον και στο Avengers: Infinity War. Υπομονή και θα δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles