22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Mary Poppins επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

    Η Walt Disney Pictures ανακοίνωσε επίσημα ότι η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Emily Blunt (Into the Woods, Girl on the Train) και ο βραβευμένος με Emmy, Grammy, Tony Award και Pulitzer Prize, Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights) πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη ταινία Mary Poppins Returns, ένα sequel της γνωστής ταινίας του 1964 που θα βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2018.

    φσδγ

    Επανα-ενώνοντας τις ομάδες παραγωγής και σκηνοθεσίας της μούζικαλ ταινίας της Disney «Into the Woods», την ταινία θα σκηνοθετήσει ο προτεινόμενος για Όσκαρ και βραβευμένος με Emmy και DGA Award,  Rob Marshall, ενώ το σενάριο θα γράψει ο David Magee βασισμένο στο «The Mary Poppins Stories» της P.L.Travers.

    Η Emily Blunt θα βρίσκεται στον ρόλο της Mary Poppins και ο Lin-Manuel Miranda θα έχει τον ρόλο ενός νέου χαρακτήρα με το όνομα Jack. Αντλώντας πλούσιο υλικό από τα επιπλέον επτά βιβλία της P.L.Travers, η ιστορία θα εξελίσσεται σε μια καταθλιπτική εποχή του Λονδίνου, που ακολουθεί τους Jane και Michael Banks, μαζί με τα τρία παιδιά τους, οι οποίοι δέχονται την επίσκεψη της αινιγματικής Mary Poppins μετά από μια απώλεια. Μέσω των μοναδικών μαγικών της δυνατοτήτων και με τη βοήθεια τους φίλου της Jack, η Mary Poppins θα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles