18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η μαζική παραγωγή του OLED iPhone της Apple καθυστερεί για Νοέμβριο με Δεκέμβριο

    Αναμένουμε τρία νέα iPhone φέτος το Σεπτέμβριο από την Apple στην επέτειο για την εταιρεία, 10 χρόνια μετά την ανακοίνωση του πρώτου iPhone. Παρόλο όμως που προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι η μαζική παραγωγή των νέων iPhone έχει ήδη ξεκινήσει, κινεζικά μέσα σημειώνουν ότι οι δύο κύριοι κατασκευαστές (Foxconn και Pegatron) δεν είναι ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

    iPhone-8-concept
    iPhone 8 concept (via Slashleaks)

    Φαίνεται πως η μαζική παραγωγή των LCD εκδόσεων 4,7 και 5,5 ιντσών για τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο, ένα μήνα αργότερα μετά απ’ ό,τι είχε συμβεί στην περίπτωση των περσινών iPhone. Οι προβλέψεις αναφέρουν όμως μεγαλύτερες καθυστερήσεις για το OLED iPhone 8, με τη μαζική του παραγωγή να πηγαίνει προς το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο και τη διάθεση αρχικά μόνο σε μικρές ποσότητες.

    Το iPhone 8 αναμένεται από την αγορά ως μία πρόταση με σημαντικά βελτιωμένα χαρακτηριστικά – μία μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες προτάσεις της Apple. Πόσο σύντομα όμως θα το δούμε στα καταστήματα. Ενδέχεται τελικά αυτό να γίνει ακόμη και το 2018, αν πιστέψουμε φήμες σαν αυτές που μεταδίδουμε στο παρόν άρθρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles