20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Michael Shannon & Chris Hemsworth πρωταγωνιστούν στο «Horse Soldiers»

    Οι Chris Hemsworth και Michael Shannon είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική ταινία «Horse Soldiers» για την Black Label Media. Στη σκηνοθεσία της ταινίας συναντούμε τον Nicolai Fuglsig και στο σενάριο τους Peter Craig και Ted Tally. Οι Molly Smith, Trent Luckinbill και Thad Luckinbill βρίσκονται στη παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Jerry Bruckheimer, ο οποίος συμμετέχει με τη δική του εταιρεία Jerry Bruckheimer Films.

    chris-hemsworth-michael-shannon

    Το «Horse Soldiers» αποτελεί ένα πολεμικό δράμα, βασισμένο στο βιβλίο του Doug Stanton και αναφέρεται στην αληθινή ιστορία μιας ομάδας των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και του αρχηγού τους, που αναλαμβάνουν μια αποστολή σε βραχώδη και ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν, τις εβδομάδες που ακολουθούν μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους.

    Ο Hemsworth, έχοντας ολοκληρώσει το Ghostbusters, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα του Thor: Ragnarok, πριν ξεκινήσει το Avengers: Infinity War που προγραμματίζεται για το 2018. Θα υποδυθεί, μάλιστα, ξανά τον ρόλο του πατέρα του Captain Kirk στο επερχόμενο Star Trek. Από την μεριά του ο Shannon έχει συμφωνήσει ήδη να υποδυθεί τον George Westinghouse στο The Current War.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles