18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft εγκαταλείπει τον Windows Live Messenger για χάρη του… Skype

    UPDATE: Η Microsoft ανακοίνωσε τελικά αυτό που σας γράψαμε χθες ότι εγκαταλείπει τον Windows Live Messenger για χάρη του Skype. Ιδού η επίσημη ανακοίνωση,

    Όπως μεταδίδει το “The Verge”, η Microsoft φαίνεται ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει εντελώς την υπηρεσία messenger που διαθέτει και πλέον ονομάζεται Windows Live Messenger (το παλιό γνωστό μας MSN Messenger), έχοντας στα πλάνα της, μέσα στους επόμενους μήνες, να την ενσωματώσει πλήρως στο Skype.

    Η Microsoft έχει εξαγοράσει το Skype από το Μάιο του 2011 έναντι 8,5 δισ. δολαρίων

    Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, πηγές που γνωρίζουν, όμως, το ζήτημα μιλούν για επίσημες ανακοινώσεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

    Η Microsoft, η οποία έχει εξαγοράσει το Skype από το Μάιο του 2011 έναντι 8,5 δισ. δολαρίων, κάνει προσπάθειες εδώ και μήνες να εγκαταλείψει το brand “Windows Live”, προωθώντας μόνο αυτό των “Windows 8”.

    Επιπλέον, οι τελευταίες εκδόσεις του Skype προετοιμάζουν το “έδαφος” γι’ αυτή τη “μεταφορά”, με τους χρήστες της έκδοσης 6.0 να μπορούν πλέον να κάνουν log in χρησιμοποιώντας τόσο Microsoft όσο και Facebook account.

    Πηγές: The VergeTNW

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles