24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Microsoft εξαναγκάζεται να αλλάξει όνομα στο cloud service της, Skydrive

    H Microsoft θα αναγκαστεί σύντομα να αλλάξει όνομα στην υπηρεσία cloud που διαθέτει, το γνωστό μας Skydrive, καθώς ένα βρετανικό δικαστήριο έκρινε ότι το όνομα αυτό παραβιάζει ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στην BSkyB.

    skydrive

    Ως αποτέλεσμα, ο κολοσσός του software έχει συμφωνήσει να αλλάξει το όνομα της υπηρεσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ απ’ ό,τι φαίνεται δε θα υποβάλλει έφεση, με την απόφαση να αναφέρει ότι θα μπορεί “για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιεί το όνομα, ώστε να μπορεί να γίνει ομαλά η μετάβαση σε ένα νέο εμπορικό σήμα”.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική εταιρεία χάνει σε μία τέτοια “μάχη”, καθώς παλαιότερα είχε εξαναγκαστεί να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα “Metro” στις καμπάνιες της, καθώς το εμπορικό σήμα ανήκει στη γερμανική εταιρεία Metro AG.

    Οι χρήστες, πάντως, του The Verge, αντιμετωπίζουν με χιούμορ το θέμα της μετονομασίας του Skydrive, προτείνοντας νέα λογότυπα και ονομασίες για την υπηρεσία cloud της Microsoft. Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα που είδαμε…

    ballmerdrive

     

    nsadrive

    slydrive

    spydrive

     

    nodrive

    piratedrive

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles