11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft φέρνει αλλαγές στο Xbox Cloud Gaming!

    Η Microsoft καθιστά την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate σε υπολογιστές με Windows 10 και τηλέφωνα ή  tablet Apple, μέσω προγράμματος περιήγησης. Η υπηρεσία, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη σε 22 χώρες, επιτρέπει στα μέλη να παίζουν εκατοντάδες παιχνίδια από τη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass στο Microsoft Edge, το Chrome ή το Safari.

    Εκτός από τα παραπάνω, η Microsoft φέρνει αρκετές βελτιώσεις στην εμπειρία των χρηστών, καθώς το Xbox Cloud Gaming θα τροφοδοτείται τώρα από προσαρμοσμένο υλικό Xbox Series X. Οι αναβαθμίσεις πρέπει να προσφέρουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, βελτιωμένους ρυθμούς καρέ και καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στα 1080p. Το Cloud gaming δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν παίξουν όπου και αν βρίσκονται, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν το παιχνίδι από το σημείο που σταμάτησαν, απρόσκοπτα, σε διάφορες συσκευές.

    Το παιχνίδι θα παίζεται από το Xbox σε ένα κέντρο δεδομένων της Microsoft, οπότε οι παίκτες μπορούν να μεταβούν σε ένα παιχνίδι, να συνδεθούν με τους φίλους τους και να παίξουν μέσω του δικτύου Xbox, όπως πάντα, έχοντας πρόσβαση στο παιχνίδι όπου και αν βρίσκονται. Όσοι παίζουν σε φορητές συσκευές, θα μπορούν να χρησιμοποιούν  χειριστήρια αφής που έχουν ενεργοποιηθεί για περισσότερα από 50 παιχνίδια ή οποιοδήποτε υποστηριζόμενο χειριστήριο (δηλ. Backbone One για iOS).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles