19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Microsoft Κύπρου επιβραβεύει τους Συνεργάτες της

    microsoft cyprus partners awards

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, στην οποία παρέστησαν πολλοί επαγγελματίες του κλάδου της τεχνολογίας, η Microsoft Κύπρου επιβράβευσε τους συνεργάτες της εταιρείας που ξεχώρισαν κατά το έτος 2015-2016. Υπήρχαν συνολικά πέντε κατηγορίες βραβείων τα οποία απονεμήθηκαν ως ακολούθως:

    1.Best Cloud Performance (υποψηφιότητες: NewCytech Business Solutions Ltd., H.S Data Ltd., Delphi Art Ltd.). Το βραβείο απονεμήθηκε στην NewCytech Business Solutions Ltd.

    2.Highest Cloud Orientation (υποψηφιότητες: Networx Solutions Ltd., H.S Data Ltd., IBSCY Ltd.). Η επιχείρηση που ξεχώρισε είναι η Networx Solutions Ltd.

    3.Strongest Cloud Drive (υποψηφιότητες: Logicom Solutions Ltd., Ralliton Ltd., IBSCY Ltd.). Βραβεύτηκε η Ralliton Ltd.

    4.Fastest Cloud Acceleration (υποψηφιότητες: PCE Hi-Tech Solutions Ltd., Delphi Art Ltd., IBSCY Ltd.). Τιμήθηκε η PCE Hi-Tech Solutions Ltd.

    5.Best ISV Award (υποψηφιότητες: Exelsys Ltd., Powersoft Computer Solutions Ltd., Qwantum Leap Ltd.). Διακρίθηκε η Exelsys Ltd.

    Ως Συνεργάτης της Χρονιάς αναδείχθηκε η εταιρεία Chrisons Co. Ltd., οι οποίοι και θα παραστούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών (Worldwide Partner Conference) της Microsoft, στο Τορόντο του Καναδά τον προσεχή Ιούλιο.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Microsoft Κύπρου παρέδωσε τιμητικά βραβεία στους διανομείς της, Logicom Public Ltd. και NetU Distribution Ltd., καθώς και στους Licensing Solution Providers της, H.S Data Ltd. και Logicom Solutions Ltd.

    Κατά την ομιλία του, ο γενικός διευθυντής της Microsoft Κύπρου και Μάλτας, κος Γιώργος Πετρακίδης, ανέφερε ότι «Η αποστολή και οι αξίες μας στην Microsoft είναι να ενδυναμώσουμε κάθε άνθρωπο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη για να επιτύχουν περισσότερα, και για να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να υπάρχει μια αρμονική ευθυγράμμιση της στρατηγικής μας μαζί με το δίκτυο συνεργατών μας. Πάνω από το 95% των εσόδων της Microsoft περνά μέσα από το οικοσύστημα συνεργατών, καθιστώντας τους σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας.» Επίσης πρόσθεσε ότι: «Στην Microsoft Κύπρου έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό, την βελτιστοποίηση και την βιωσιμότητα τον συνεργατών μας, με απώτερο σκοπό να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι για τους τελικούς μας πελάτες. Σήμερα βραβεύουμε αυτούς που πραγματικά ξεχώρισαν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, και με τα επιτεύγματά τους θα πρέπει να θεωρούνται ως παραδείγματα αριστείας για κάθε συνεργάτη της Microsoft. »

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles